Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » 18 GODINA KASNIJE…. ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ_ ODRŽANA PREMIJERA FILMA MATRIKS USKRSNUĆA

18 GODINA KASNIJE…. ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ_ ODRŽANA PREMIJERA FILMA MATRIKS USKRSNUĆA

22. decembar će ostati upamćen kao jedan od toplijih dana na izmaku 2021. godine. Sinoć je u Beogradu održana dugoočekivana premijera kultne franšize Warner Bros. studija, koja je zauvek promenila istoriju žanra naučne fantastike – MATRIKS USKRSNUĆA, u distribuciji Blitz Film & Video u bioskopu CineStar 4DX Ada Mall.

Fantastične akcione scene, tehnička inovativnost i vizuelni efekti od kojih zastaje dah zagrejale su do usijanja publiku u Beogradu.

Kada je „Matriks” objavljen 1999. godine, imao je ogroman uticaj na niz faktora, od tipova priča za koje su ljudi bili zainteresovani, do sjajnih bioskopskih akcionih vratolomija. Još jedan glavni zaštitni znak franšize je njen oštar i futuristički modni stil, koji je izrazito zastupljen i u novom nastavku.

Sjajan nastavak, oduševljen sam, ali zaista, opravdali su moja očekivanja” – istakao je jedan od fanova filma.

U novoj priči Neo i Triniti su naizgled živi i zdravi, ali su im umovi zaključani unutar “matriksa”, koji je postao opasniji. Oni se ne sećaju svoje prošlosti. Ali Nea prošlost proganja, jer u snovima vidi bljeskove onoga što se događalo u prethodnim filmovima, u onome što misli da je svakodnevnica… Kako bi otkrio šta je zaista stvarno, moraće još jednom da se odluči za putovanje u “Matriks”.

„Smatram da su „Matriks Uskrsnuća”  veoma savremen i važan lek za dane u kojima živimo. Prethodni delovi „Matriks”, „Reloaded” i „Revolutions” imali su priču upozorenja i neku vrstu poučnih poruka, a osećao sam da film „Uskrsnuća” prihvata i govori o tome gde smo danas i nadamo se da će svima biti jednako inspirativan.” –  izjavio je Kijanu Rivs.

U režiji Lane Vačovski, pored Kijanu Rivsa i Keri-En Mos, u filmu igraju Jaija Abdul – Matin IIDžesika Henvik, Džonatan Grof, Nil Patrik Haris, Prijanka Čopra Jonas, Kristina Riči, Telma Hopkins, Erendira Ibara, Tobi Onvumer, Maks Rimelt, Brajan J. Smit i Džada Pinket Smit.

Film Matriks Uskrsnuća u distribuciji Blitz Film & Video je na redovnom repertoaru srpskih bioskopa i možete ga pogledati u najprestižnijim formatima – IMAX, 4DX, MX4D i redovnom 2D formatu. Ulaznice su u prodaji online ili na blagajni bioskopa.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top