Naslovna » Aktuelno » 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

 

Od 22. do 25. februara na Beogradskom sajmu biće održan jubilarni 40. Međunarodni sajam turizma u Beogradu.

Uz promociju najnovijih trendova i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji Sajam turizma u Beogradu već četiri decenije otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Kao moderan evropski komercijalni sajam, Sajam turizma je zaštitni znak Beogradskog sajma, mesto koje svake godine poseti više od 75 hiljada ljudi zainteresovanih za putovanja, a javnost i posetici prema manifestaciji kao nezamenljivom turističkom događaju, neguju specijalan odnos.

Sajam turizma će se održati u halama 1, 1a, 2a, 3, 3a i 4.

Radno vreme:
• četvrtak, 22. februar… 10.00 – 18.00;
• petak, 23. februar… 10.00 – 19.00;
• subota, 24. februar… 10.00 – 19.00;
• nedelja, 25. februar… 10.00 – 17.00.

Pod sloganom „Odmor te čeka!“ i ove godine predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori…

Regionalni i međunarodni karakter Sajma turizma potvrđuje činjenica da sve veći broj izlagača i posetilaca dolazi iz svih delova sveta što ponudu destinacija ove godine čini većom nego ranijih godina.

Jedan od najatraktivnijih segnemata u bogatoj ponudi Sajma turizma tradicionalno su first minut ponude i ekskluzivne sajamske pogodnosti za odmor u letnjoj sezoni.

Cene ulaznica:
• pojedinačna ulaznica… 300 RSD;
• grupna ulaznica… 200 RSD (20 i više osoba);
• parking, po satu… 200 RSD.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Grčka, večita inspiracija za putnike i omiljena letnja destinacija za turiste.

Srbija, zemlja domaćin Sajma turizma predstaviće svoje turističke adute i prirodne lepote, uz raznovrsne sadržaje za odmor, zabavu, zdravstveni oporavak, sport, rekreaciju, avanturu…

Izuzetan multimedijalni prateći program na Sajmu turizma doneće posetiocima nezaboravan sajamski turistički doživljaj. Na atraktivan način biće promovisani brojni festivali, manifestacije i događaji, a prezentacije, promocije i degustacije uz kosmopolitski duh i prisustvo velikog broja nacija, sajam čine podjednako privlačnim za poslovne posetioce ali i najširu publiku.

Nema komentara.

Scroll To Top