rana rezervacija jesen 2019
Naslovna » Aktuelno » Arnold Švarceneger i Džejms Kameron vraćaju na platno Terminatora!

Arnold Švarceneger i Džejms Kameron vraćaju na platno Terminatora!

Prvi trejler za film
DŽEJMS KAMERON, ARNOLD ŠVARCENEGER I LINDA HAMILTON  PONOVO U FILMU O  TERMINATORU  
“Terminator: Mračna sudbina” u bioskopima od 31. oktobra

“I’ll be back” ! – Čuvena replika koju izgovara jedan od najomiljenijih robota kog tumači Arnold Švarceneger u filmu “Terminator” iz 1984. godine ispunila je očekivanja ljubitelja franšize.

Od 31. oktobra u bioskopima će se naći film “Terminator: Mračna sudbina” koji predstavlja, kako autori najavljuju nastavak drugog dela filma iz 1991. godine i koji će ponovo okupiti staru, dobro poznatu ekipu glumaca – Arnolda Švarcenegera u ulozi Terminatora i Lindu Hamilton u ulozi Sare Konor.

Osim glumačke ekipe poznatoj priči o robotu, posle skoro trideset godina vraća se i Džejms Kameron, filmadžija od koga je sve počelo. Ovaj put samo u ulozi scenariste. Njegovi filmovi, prvi “Terminator” iz 1984. godine i još čuveniji drugi “Terminator 2 Sudnji dan” koje je i režirao, obeležili su kraj jedne ere.

Iako je napravio pauzu u kreiranju Terminatora i prepustio franšizu drugim filmskim radnicima, prema rečima aktera, za ovaj šesti nastavak filma Kameron je vrlo zainteresovan i uključen: “Znate da je Terminator njegova “beba” i veoma je prisutan na snimanju,” rekao je u jednom od intervjua glumac Arnold Švarceneger.

Ovaj, poslednji nastavak priče o Terminatoru snimio je Studio 20th Century Fox i rediteljsku palicu prepustio Timu Mileru (“Dedpul”), a u ostalim ulogama našli su se glumci Natalia Rejes, Gabriel Luna, Dijego Boneta, Mekenzi Dejvis i drugi.

Prvi trejler za film “Terminator: Mračna sudbina” možete pogledti u nastavku mejla.

https://www.youtube.com/watch?v=WhCubJQmN1Q
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top