Skylenders Trap Team
Naslovna » Dešavanja » Besplatni sportski letnji programi – leto 2014

Besplatni sportski letnji programi – leto 2014

Besplatni letnji programi za sve učenike beogradskih škola trajaće od 15.06.do kraja letnjeg raspusta, u organizaciji Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

letnji-raspust-sport

Većina programa će biti realizovana u beogradskim sportskim centarima, kao i na Adi Ciganliji.

Programi

Kao i svake godine, u ponudi će se naći i sportsko-rekreativni kampovi za mlađi školski uzrast, škole plivanja i vaterpola u realizaciji sportsko-rekreativnih centara i klubova, škole tenisa, organizovanih škola sportova sa loptom i turnira, škole skijanja na vodi, jahanja, kao i različite vrste programa za osobe sa invaliditetom.

Besplatan bazen sredom

Uporedo sa sportsko-rekreativnim programima, tokom letnjeg raspusta a u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu, omogućen je jedan besplatni dan u sedmici (sreda) za sve učenike beogradskih osnovnih i srednjih škola.

Škole plivanja i usavršavanje tehnike plivanja

Škole plivanja i usavršavanje tehnike plivanja organizuju: SRC „Tašmajdan”, JPSC ,,Novi Beograd” (11. april), Gradski centar za fizičku kulturu, Ustanova za vršenje javne službe u oblasti fizičke kulture SRC „Ljubomir Ivanović Gedža”, Centar za fizičku kulturu Vračar, SRC „Milan Gale Muškatirović”, SC „Olimp – Zvezdara”.

Škole vaterpola biće organizovane u SRC „Tašmajdan”, u okviru Centra za fizičku kulturu „Vračar”, JPSC „Novi Beograd”, JP „Ada ciganlija”, .

Poseban program zabave za najmlađe biće „Akvadrom – zabava na vodi” u Sportskom centru „11. april”, kao i „Hidrobik – pilates sa plivanjem” u SC „Olimp” na Zvezdari.

Škole tenisa, škole odbojke, košarke, fudbala i rukometa biće na raspolaganju zainteresovanim učenicima u sportskim centrima.

Besplatni sportski letnji programi – leto 2014

Besplatni programi za vreme letnjeg raspusta školske 2013/2014 godine organizacija koje imaju podršku grada Beograda

Organizatori imaju pravo da menjaju satnicu održavanja programa u slučaju nepredviđenih situacija uz obavezu da obaveste Sekretarijat za sport i omladinu.

Kontakt telefoni za eventualne pohvale i primedbe:
011 7157 463 i 011 7157 505 (oblast sporta);
011 7157 507 i 011 7157 544 (oblast rada sa mladima).

Nema komentara.

Scroll To Top