Mona-rana rezervacija leto 2019
Naslovna » Aktuelno » BLITZ FILM ULAZI U 2019. GODINU SA VELIKIM OČEKIVANJIMA

BLITZ FILM ULAZI U 2019. GODINU SA VELIKIM OČEKIVANJIMA

blitz-film

Ostavili smo  filmsku 2018. godinu za nama. Bila je dinamična, bogata, i donela nam je pregršt zanimljivih naslova među kojima smo videli nakon dužeg perioda i kvalietne ali i  komercijalno uspešne naslove iz domaće produkcije. Blitz Film & Video Srbija završio je  2018. godinu kao najuspešniju do sada. Kao I svake godine nasa distributerska kuca namece I nove zadatke I veće ciljeve koje treba ostvariti u predstojecoj 2019 godini.

Prema rečima direktora kompanije gospodina Vladana Sretenovića naslove u distribuciji Blitz-a je u Srbiji I Crnoj Gori videlo preko 1.180.000 gledalaca . A kakvi su to sve naslovi bili: ZVEZDA JE ROĐENA, AKVAMEN, LEGO BETMEN, ROBIN HUD, MEGALODON, OUŠNOVIH OSAM… samo su neki od filmova koji su obeležili 2018. godinu.

“ Zadovoljstvo je kada na kraju vidite sjajne rezultate svog rada. Blitz film je 2018. Godinu završio sa preko 1.180.000 gledalaca koji su gledali naše naslove “ govori Sretenović, “ tržište je postalo izuzetno razvijeno, pregršt filmova je dostupno u bioskopima, veliki bioskopski lanci su ulozili dosta u infrastrukturu, takodje drzava je dosta pomogla kinematografiju tako da I u manjim mestima je sve vise digitalizovanih bioskopskih sala. U tom moru dobrih naslova I filmova imperativ je pametnom strategijom izdvojiti I ukazati publici na one najbolje. Blitz Srbija je publici u prošloj godini ponudila izuzetno kvalitetan I diversifikovan repertoar. Publika je to prepoznala I redovno gledala naše filmove”. Konkurencija je zaista bila velika, pogotovo što su se u distribuciji našli i jaki domaći naslovi nakon dužeg vremena koji su ostvarili fenomenalne rezultate. “ Drago mi je što je 2018. godina, godina nove renesanse srpskog filma “ Južni vetar “ I “ Kralj Petar Prvi” spektakli su domaće produkcije, vidi se veoma posvĆen rad reditelja, glumaca, ekipe, distributera koji su radili na ovim filmovima, ali i koji su predstavljali, da tako kažem, opasnost po uspeh filmova inostrane produkcije. Blitz Film je i pored toga ostvario zavidne rezultate na filmovima iz svoje distribucije koji su savermeni dragulji evropske I američke kinematografije. U 2018 – toj Bioskop I filmska industrija kao I svi koji u njoj rade su definitivni pobednici . “

Nova godina donosi I nove izazove. “ I u 2019. godini Blitz planira raznolik repertoar. Od velikih blokbastera do umetnički vrednih evropskih filmova, očekujemo da će naši filmovi obeležiti i 2019. godinu.  Samo u januaru imamo izuzetno atraktivan program kao što su SNEŽNA KRALJICA, DRUGARČINA ( američki rimejk kultnog filma NEDODIRLJIVI, ) ČOVEK IZ SENKE početkom februara najozbiljniji kandidat za prestižne filmske nagrade. Kao svojevrsne filmske specijalitete kada već uveliko krene 2019-ta godina publika takodje može da očekuje nastavak kultnog filma TO 2, GODZILLU, DŽOKER… Naš jedini cilj je zadovoljan bioskopski gledalac.”

Blitz Film vam obećava bogatu, raznovsrnu I bombastičnu filmsku 2019. godinu.

Blitz Film & Video Distribucija

Nema komentara.

Scroll To Top