Platis 3=4 noci 2019
Naslovna » Aktuelno » CINESTAR PROGLAŠEN NAJBOLJIM BIOSKOPOM U EVROPI

CINESTAR PROGLAŠEN NAJBOLJIM BIOSKOPOM U EVROPI

CINESTAR PROGLAŠEN NAJBOLJIM

BIOSKOPSKIM PRIKAZIVAČEM U EVROPI

Prestižna nagrada „Internacional Exibitor of the Year“

koju dodeljuje međunarodno udruženje bioskopa UNIC                          veliko je priznanje kompaniji Blitz-CineStar

Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo je CineStar Cinemas najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi u 2019. godini, a nagradu će dodeliti upravi Blitz- CineStara na kongresu CineEurope u Barceloni u junu ove godine.

CineEurope je najdugovečniji i najuspešniji evropski kongres za velike, regionalne i nezavisne filmske profesionalce. Na kraju kongresa dodeljuje se priznanje Internacional Exhibitor of the Year bioskopskom prikazivaču čija dostignuća, novi projekti, rast i liderstvo u industriji postavljaju nove standarde i pomeraju granice.

Ove godine prestižna nagrada odlazi upravo Blitz-CineStaru. Iz CineEurope su istakli da je Blitz-CineStar pravi primer takve kompanije, koja iznova podiže lestvicu u industriji i ostvaruje konstantan rast. Posebno su istakli kako je Blitz-CineStar izuzetno predan u pružanju najboljeg mogućeg bioskopskog doživljaja svojoj publici, stavljajući u prvi plan stalne inovacije, čime su postali jedan od vodećih i najbrže rastućih bioskopskih lanaca u regiji i Evropi.

Nagrada za najboljeg evropskog bioskopskog prikazivača je kruna poslovanja, a stigla je upravo nakon nedavnog otvaranja multipleksa u Banja Luci i uoči skorog projekta u Beogradu, tokom ove godine. Nakon saznanja da je Blitz-CineStar dobitnik ove prestižne nagrade, Zoran Savić, direktor Blitz-CineStar Srbija je izjavio:  „Izuzetna nam je čast da primimo ovu vrednu nagradu CineEurope, ali i zadovoljstvo i ponos što je struka prepoznala naš stalni napor, ulaganje, ali i znanje. Zahvalio bih se svim našim zaposlenima, našim poslovnim partnerima i vernim posetiocima, koji su takođe deo ovog uspeha, a naša vizija Bioskopa

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top