Mona-Letnje osveženje
Naslovna » Kultura » Filmovi » Čudo-Blitz film

Čudo-Blitz film

Čudo

U trenutku aktuelizacije i pojačane borbe svih institucija protiv vršnjačkog nasilja uključujemo se i jednim vrhunskim filmskim ostvarenjem. Film ČUDO kroz toplu priču prikazuje storiju o jednom dečaku koji je svojom dobrotom  porazio zlo koje je personifikovano kroz situacije kroz koje je on morao da prolazi u toku svog školovanja. Iako deformisan od rođenja Ogi Pulman je širio dobrotu čak i prema onima koji su ga otvoreno i fizički napadali.

Bazirano  na bestseleru Njujork Tajmsa , ČUDO  je neverovatna, inspirativna, topla priča o Ogiju Pulmanu, dečaku s teškim genetskim poremećajem zbog kog od rođenja ima unakaženo lice i glavu.

Poučan film koji će sve gledaoce bili oni mali ili veliki, deca , tinejdžeri ili odrasli , podstaći na razmišljanje o drugarstvu, pravdi,zlu…i kako je moguće biti dobar čovek bez obzira na sve.

Film koji je sigurno novi klasik medju mladom publikom i koji će ostati i za generacije koje dolaze.

Ogi je desetogodišnji dečak koji mora da živi  s teškim genetskim poremećajem zbog kog od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno da pohađa školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Ogi  u školu kreće s puno straha i neverice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.

U filmu glavne uloge tumače Džulija Roberts , Oven Vilson i Džejkob Trembli kao Ogi Pulman.

Film ČUDO u bioskope dolazi u četvrtak 30.11 u distribuciji Blitz Film-a i sigurni smo da svako ko ode u bioskop i pogleda ova vrhunski film neće izaći ravnodušan i razmisliće pre nego što opet nekome naudi , bude grub , neljubazan ili će jednostavno početi više da ceni ono što ima.

Link ka trejleru:

Nema komentara.

Scroll To Top