Deciji Sajam
Deciji Sajam
Javor Septembar Promo
Naslovna » Dešavanja » Deciji kulturni centar

Deciji kulturni centar

Deciji kulturni centar

Upis i nova sezona u Dečijem kulturnom centru Beograd

Vrata svih studija i ateljea Dečjeg kulturnog centra Beograd, u Takovskoj 8, biće otvorena od 1. do 15. septembra za upis novih članova. Deca i mladi, uzrasta od 3 do 18 godina, mogu u toku ovog perioda da zavire u svet kulture, oprobaju se u različitim vrstama umetnosti i pronađu oblast u kojoj bi najradije razvijali svoj talenat.

STUDIJI I ATELJEI:

Likovni atelje, Atelje za primenjenu umetnost, Radionica stripa i karikature, Radionica ilustracije, stripa i koncept arta, Muzička igraonica, Hor DKCB, Škola pevanja „Nađi svoju zvezdu”, Škola klavira i solo pevanja, Studio kulture govora i glume, Engleska pozorišna radionica, Baletski studio, Baletska igraonica, Sport za najmlađe „Sportić”, Kreativno zabavište i Čarobni svet kaligrafije.

Informacije o radu ovih škola i kreativnih radionica mogu se dobiti pozivom na brojeve telefona 011 32 42 011 ili 011 32 42 012, putem mejla [email protected] ili dolaskom u Dečji kulturni centar Beograd u Takovsku 8. Detaljnije o programima DKCB može se naći na sajtu www.dkcb.rs.

Nema komentara.

Scroll To Top