Platis 3=4 noci 2019
Naslovna » Dešavanja » DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU – OD SEPTEMBRA NOVA IZNENAĐENJA

DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU – OD SEPTEMBRA NOVA IZNENAĐENJA

Nove pogodnosti za kupovinu karata od početka septembra za šou Disney On Ice Čarolija na ledu u kom se pojavljuje filmska senzacija Vajana i drugi omiljeni vanvremenski likovi iz studija Dizni

Beograd, Srbija – 6. septembar — Avantura prelazi sve granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u predstavi Disney On Ice Čarolija na ledu koja stiže u Beograd od 1. novembra do 3. novembra 2019. i koju gledamo u šest izvođenja u Štark Areni:

 

U petak 1. novembra u 19 časova;

U subotu 2. novembra u 11, 15 i 19 časova;

U nedelju 3. novembra u 11 i 17 časova.

Ulaznice za ovaj nezaboravni šou su već u prodaji, a mogu se  nabaviti i online, putem sledećeg linka:

https://www.tickets.rs/program/disney-on-ice-carolija-na-ledu-859

 

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Budite deo magije uz princeze Anu i Elsu i zabavnog sneška Olafa, dok pevaju zadivljujuće pesme poput “Sad je kraj” i “Na leto”. Život je mehurić kada Sebastijan i Tritonove kćeri prave pljusak dok uvode Arijel, Malu sirenu. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice “Žuto pače”. Proživite ponovo “Priču drevnu tu” kada se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da “Budu njihovi gosti”.

 

Doživite ove nezaboravne, velike i srčane podvige uz celu porodicu kada Disney On Ice Čarolija na ledu stigne u Beograd!

 

Karte za šou Disney On Ice Čarolija na ledu u prodaji su od 17. aprila. Cene ulaznica razlikuju se u petak i za dane vikenda, a kreću se od 1000 do 4500 dinara i to:

 

Za petak 1. novembar, ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1000, 1300, 1700, 2200, 2600 i 3750 dinara.

 

Za predstave koje se izvode u subotu 2. i nedelju 3. novembra, ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1250, 1500, 1900, 2500, 2900 i 4500 dinara.

 

Od 1. septembra imamo i specijalne pogodnosti prilikom kupovine – “Porodičnih paketa”:

*za kupovinu 4 karte ostvarujete popust od 15%

*za kupovinu 3 karte ostvarujete popust od 10%

Popust ne važi za karte u VIP parteru.

 

I to nije sve! Na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Shopping Centru Ušće, karte možete kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate!

 

*Važno obaveštenje: Deca uzrasta do 2 godine, koja budu sedela odraslima u krilu, ne moraju da kupe ulaznicu za predstavu.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top