Naslovna » Kultura » Filmovi » DŽOKER OD 2. OKTOBRA PRETPREMIJERNO U BIOSKOPIMA

DŽOKER OD 2. OKTOBRA PRETPREMIJERNO U BIOSKOPIMA

džoker

Čini se da je čekanju došao kraj. Ostvarenje Toda Filipsa zasnovano na liku jednog od najpoznatijih antiheroja Džokeru, u bioskope dolazi 2. oktobra.

Uvek sam u gomili, Artur Flek je čovek koji traži bliskost. Ipak , dok korača utabanim ulicama Gotama i vozi se javnim prevozom neprijateljskog grada prepunog podela i nezadovoljstva, Artur nosi dve maske. Jednu nanosi za svoj posao klovna, a drugu nikada ne može da skine. To je maska koju projektuje u uzaludnom pokušaju da se oseća kao deo sveta oko sebe, a ne kao neshvaćen čovek kog život stalno poražava. Artur nema oca, samo krhku majku, navodno koja mu je verovatno i najbolja prijateljica, a koja mu je dala nadimak Happy, nadimak koji je podstrekao Arturov osmeh koji skriva tugu.

 

Film Džoker  čiju režiju, scenario i produkciju potpisuje Tod Filips , je njegova originalna verzija zloglasnog DC negativca, priča o poreklu  prožeta tradicionalnim mitologijama lika.  Filipsov  Arthur Flek, kojeg nezaboravno tumači  Hoakin Finiks , je čovek koji se bori da pronađe svoj put u Gotamovom slomljenom društvu. U želji da ga obasja bilo kakvo svetlo, odluči da se okuša  kao stand-up komičar, ipak  čini se kako je uvek on predmet ismejavanja. Uhvaćen u cikličnom postojanju između apatije i okrutnosti i, na kraju , izdaje, Artur donosi jednu lošu odluku za drugom što dovodi do lančane reakcije eskalirajućih događaja u ovoj groznoj, alegorijskoj studiji karaktera.

DŽOKER pretpremijerno na velika platna dolazi 2. oktobra u distribuciji Blitz Filma!

Link ka trejleru:

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top