Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » GEM, SET, MEČ! U BIOSKOPE STIŽE TRIJUMFALNA PRIČA O ODLUČNOSTI I SNOVIMA KRALJ RIČARD: PREDNOST U IGRI_PRIČA O NASLEĐU SERENE I VENUS VILIJAMS

GEM, SET, MEČ! U BIOSKOPE STIŽE TRIJUMFALNA PRIČA O ODLUČNOSTI I SNOVIMA KRALJ RIČARD: PREDNOST U IGRI_PRIČA O NASLEĐU SERENE I VENUS VILIJAMS

GEM, SET, MEČ!
U BIOSKOPE STIŽE TRIJUMFALNA PRIČA O ODLUČNOSTI I SNOVIMA
KRALJ RIČARD: PREDNOST U IGRI
ISTINITA PRIČA O NASLEĐU SERENE I VENUS VILIJAMS
Novi film kompanije WARNER BROS. KRALJ RIČARD: PREDNOST U IGRI, u režiji Reinalda Markusa Grina, bioskopska platna će od 18. novembra na momente pretvoriti u teniski teren uz priču koja prati neverovatno putovanje Ričarda Vilijamsa, neustrašivog oca koji je ključan u podizanju dve izuzetne sportistkinje svih vremena,  koje će zauvek promeniti istoriju tenisa – Venus i Serene Vilijams.

Vođen jasnom vizijom budućnosti i koristeći nekonvencionalne metode, Ričard ima plan koji će Venus i Serenu Vilijams sa ulica Komtona u Kaliforniji vinuti na svetsku scenu kao legendarne ikone.

Duboko dirljiv film pokazuje moć porodice, istrajnost i nepokolebljivu veru kao sredstvo za postizanje nemogućeg i uticaja na ceo svet.

KRALJ RIČARD: PREDNOST U IGRI neodoljiv je kao i mlade legende u njegovom središtu; prikazuje jasnu poruku o pokretačkoj energiji koja se stvara kada neko zaista veruje u nas i misli na mnoge buduće šampione koje bi to moglo inspirisati.

Film započinje svoj bioskopski život ovog četvrtaka, i već sada je pokupio pozitivne kritike:

„Najneverovatnija priča, tako dobro ispričana” – Hollywood Reporter

„Kralj Ričard je ljubav. Kralj Ričard je porodica” – Variety / Clayton Davis

„Sjajno, neverovatno uzbudljivo i moćno” – Daily Mail / Baz Bamigboye

„Veoma dirljiv porodični opus. Vil Smit u jednoj od svojih najboljih uloga” – Empire Magazine / Alex Godfrey

„Tajno oružje filma je maestralna Aundžana Elis” – IGN / Chris Tilly

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top