Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Gimnazija Živorad Janković sa domom učenika – Novi Sad

Gimnazija Živorad Janković sa domom učenika – Novi Sad

srednja-skola

Gimnazija Živorad Janković sa domom učenika – Novi Sad
21000 Novi Sad
Temerinska 28
021 4736 185
www.gimnazija-zivoradjankovic.info

Broj bodova potrebnih za upis

Gimnazija “Živorad Janković” sa domom učenika osnovana je 24.03.2002. godine. Nalazi se u Novom Sadu u Temerinskoj ulici br. 28. Gimnazija obavlja delatnost obrazovanja i vaspitanja kao gimnazija opšteg tipa (IV stepen). Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje i kulturu Autonomne Pokrajine Vojvodine dodelio je školi dozvolu za rad rešenjem br. 106-022-00116/2005-01 kojim je utvrđeno da gimnazija ispunjava uslove u pogledu prostora, opreme, nastavnih sredstava i potrebnog broja nastavnika i stručnih saradnika.

Zašto upisati Gimnaziju?

Prilika za svakog ko želi da stekne kvalitetno obrazovanje.
Do sada je 75% maturanata upisalo fakultete.
U školi postoji dobra komunikacija između nastavnika i učenika.
Za nas obrazovanje i vaspitanje imaju jednaku važnost.
Trudimo se da razvijamo socijalno odgovorne osobe.
Negujemo i promovišemo zdrav stil života.
Stvorili smo bezbednu sredinu.
Imamo mnogobrojne i raznovrsne vannastavne aktivnosti.
U školi se realizuje svebuhvatna profesionalna orijentacija.
Učenički parlament ima aktivnu ulogu u radu škole.
Negujemo moralne vrednosti!
Iza nas je 12 godina iskustva.

Misija:
Škola prenosi i podstiče usvajanje neophodnh znanja i razvijanje potrebnih sposobnosti za razumevanje okruženja i aktivan odnos prema njemu, uvodi mladog čoveka u bogat i raznovrstan svet socijalnih odnosa, priprema ga za uspešan izbor i nastavak školovanja, kao i za profesionalni razvoj. Pomaže u formiranju moralno zrele, samosvesne ličnosti sa izgrađenim sistemom vrednosti koja je, u duhu tolerancije, humanosti, demokratičnosti, otvorena ka drugim ljudima i spremna da razume i prihvati postojeće razlike i pomogne kada je to potrebno.

Vizija škole:
Naša vizija je škola u kojoj se pita i analizira, misli i stvara, gde se razvijaju individualne i kolektivne sposobnosti. Želimo školu sa kvalitetnijim nastavnim programom i kompetentnim profesorskim kadrom, školu sa savremenim nastavnim sredstvima i učilima. Želimo školu koja će komunicirati sa sredinom i u čijoj će komunikaciji svi akteri zauzeti visok nivo učešća.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top