Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » HOROR FILM “POSVEĆENJE ZLA” U BIOSKOPIMA OD 9. FEBRUARA

HOROR FILM “POSVEĆENJE ZLA” U BIOSKOPIMA OD 9. FEBRUARA

FILMSKA PRIČA O NOVOJ DIMENZIJI ONOSTRANOG KOJA LEDI KRV U ŽILAMA

„POSVEĆENJE ZLA“ U BIOSKOPIMA OD 9. FEBRUARA

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo “POSVEĆENJE ZLA” (CONSECRATION), novi film reditelja Kristofera Smita koji na redovni bioskopski repertoar stiže u četvrtak 9. februara.

Ovaj uznemirujući horor govori o večnoj temi, borbi između dobra i zla, koja se vodi iza zidina drevnog manastira, u kojoj iskonsko zlo preti da ostvari ultimativnu pobedu. Atmosfera prepuna napetosti, straha i scena od kojih zastaje dah, oduševiće ljubitelje žanra, i otkriti koliko je tanka linija koja nas deli od najmračnijih i najstrašnijih sila ovog i onog sveta.

O FILMU: Nakon što joj je brat, koji je bio sveštenik, nastradao pod sumnjivim okolnostima, Grejs odlazi u Škotsku, u manastir, kako bi saznala šta se zaista dogodilo. Ono što će otkriti jeste ubistvo, svetogrđe, ali i uznemirujuća istina o sopstvenoj prošlosti.

Od 9. februara, film u kome glavnu ulogu tumači Džena Malon, naći će se na redovnom repertoaru bioskopa: Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija Belgrade, CineStar Ada Mall Beograd, Tuckwood Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx BIG Kragujevac, CineGrand (Niš), Eurocinema (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni centar (Jagodina), Centar za kulturu (Valjevo), Centar za kulturu (Lazarevac), Centar za kulturu (Požarevac), Kulturni centar (Vrnjačka Banja), Dom kulture (Trstenik), Kulturni centar (Vrbas), Centar za kulturu (Kovin), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica) i Cinema 213 (Nikšić).

POSVEĆENJE ZLA (CONSECRATION)
U bioskopima od 9. februara 2023.

Režija: Christopher Smith
Uloge: Jena Malone, Danny Huston, Thoren Ferguson, Will Keen, Janet Suzman
Žanr: horor
Scenario: Christopher Smith & Laurie Cook

Nakon što joj je brat, koji je bio sveštenik, nastradao pod sumnjivim okolnostima, Grejs odlazi u
Škotsku, u manastir Spasitelja kako bi saznala šta se zaista dogodilo. Ono što će otkriti jeste
ubistvo, svetogrđe, ali i uznemirujuća istina o sopstvenoj prošlosti.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top