Naslovna » Beba » Bezbednost » IKEA povlači dečje portikle MATVRÅ | SZJ

IKEA povlači dečje portikle MATVRÅ | SZJ

 

Saopštenje za medije

MATVRÅ plava/crvena dva komada

 

IKEA opoziva dečju portiklu MATVRÅ plava/crvena komadi, zbog rizika od gušenja

 

IKEA poziva sve kupce koji su kupili portiklu MATVRÅ, plava/crvena dva komada, da prestanu da je koriste i da kontaktiraju komapniju IKEA radi nadoknade.

 

IKEA veoma ozbiljno shvata bezbednost proizvoda. Svi naši proizvodi su testirani i usaglašeni sa važećim standardima i propisima. Uprkos tome, primili smo obaveštenja o tome da dugme na MATVRÅ portikli može da otpadne, čime predstavlja opasnost od gušenja.
IKEA poziva sve kupce da vrate proizvod u robnu kuću IKEA radi punog povraćaja novca ili dobijanja sličnog proizvoda. Dokaz o kupovini (račun) nije neophodan.

 

„Došli smo do saznanja da postoji rizik da dugme otpadne ako ga dete vuče“, navodi Emili Knuster, menadžerka u kompaniji IKEA of Sweden, i nastavlja: „Bezbednost kupaca je najviši prioritet kompanije IKEA, zbog čega smo se odlučili na opoziv dečje portikle MATVRÅ plava/crvena dva komada, kao meru predostrožnosti. Portikle istog naziva, MATVRÅ, dezen voće/povrće, zelena/žuta, bezbedne su za upotrebu zbog drugačijeg materijala i dizajna.“

 

Dečja portikla MATVRÅ može da se vrati u bilo kojoj IKEA robnoj kući radi punog povraćaja novca ili dobijanja zamenskog proizvoda. Dokaz o kupovini (račun) nije neophodan.

 

Za više informacija, molimo posetite www.IKEA.rs ili kontaktirajte robnu kuću IKEA Beograd pozivom besplatnog telefonskog broja 011/7 555 444.

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top