Rana Rezervacija Mona
Naslovna » Vrtići » Privatni vrtići » Jasle i vrtić Pčelice – verifikovana ustanova – Novi Beograd

Jasle i vrtić Pčelice – verifikovana ustanova – Novi Beograd

Jasle i vrtić Pčelice – verifikovana ustanova

vrtic-pcelice

Beograd, Novi Beograd
Bulevar Arsenija Čarnojevića 68, Arena
011 3114 102, 062 474 104
[email protected]
www.vrticpcelice.rs

Dečiji vrtić pčelice je verifikovana privatna predškolska ustanova od strane ministarstva prosvete.

Osnivač i direktor privatne predškolske ustanove “Dečiji vrtić pčelice” je diplomirani psiholog Maja Todorović. Vrtić je počeo sa radom 2005 godine.

Dečiji vrtić Pčelice nalazi se na atraktivnoj lokaciji naspram zapadnog ulaza u beogradsku arenu, u kombinaciji urbane gradnje i masivnih zelenih površina.
Vrtić funkcioniše u prostoru od 220 m2.

 pcelice-1     pcelice-2

Verifikovana predškolska ustanova
Jasle i vrtić Pčelice

Obuhvata 4 vaspitne grupe uzrasta od 1 do 7 godina. Grupe su definisane uzrasno u kombinaciji sa individualnim karakteristikama deteta.

Jaslena grupa koja obuhvata uzrast od 1 godine predstavlja početak edukacije dece koja počiva na psihološkim i pedagoškim saznanjima o razvojnim fazama.

U Pčelicama sa decom radi kvalitetan stručni kadar: medicinske sestre – vaspitači u jaslenoj grupi i vaspitači sa završenom Visom šolom za obrazovanje vaspitača i Učiteljskim fakultetom – smer vaspitač koji se kontinuirano stručno usavršavaju.

Koncept vrtića određen malim grupama omogućava optimalno bavljenje ovim uzrastom i obezbeđenje individualnog tretmana deteta u kombinaciji sa uvođenjem u proces socijalizacije boravkom u grupi vršnjaka.

pcelice-4     pcelice-3

Ustanova je opremljena namenski u skladu sa karakteristikama i potrebama dece predškolskog uzrasta. Pri opremanju prostora poštovan je princip uzrasnog standarda u opremanju, ali i estetski princip u cilju višestruke stimulacije razvojnih potencijala.

Vaspitno-obrazovni proces se ne odvija samo unutar vrtića, već se deca odvode i  u kulturne, sportske, proizvodne ustanove da uživo vide kako se dela i stvara.

pcelice-5

Ustanova realizuje program stručne podrške porodici

 – psihološko savetovalište za roditelje i radionice porodične edukacije.

Pored predškolskog programa vaspitno-obrazovnog rada vrtića koji svakodnevno realizuju vaspitači postoje i dodatni programi:

Engleski jezik gde se deca upoznaju sa osnovnim engleskim vokabularom kroz živu reč, slike, audiomaterijal, tako da u kombinovanoj edukativno-dramskoj formi bivaju lako zainteresovana za ovladavanje stranim jezikom;
Balet – Baletski studio “Adađo” koji vodi Olivera Stanojevic Mitrović;

Tekvondo klub “Galeb” – taekwondo je dinamičan borilački olimpijski sport i drevna veština sa dalekog istoka. Krasi ga izuzetna nožna i ručna tehnika, brzina i elegancija. Jača duh, popravlja koordinaciju pokreta i koncentraciju. Utiče na pravilno držanje tela, oblikuje mišice, razvija borbenost, ali i solidarnost i prijateljstvo, kao i poštovanje protivnika.


Prikaži veću mapu

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top