Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » JOŠ SAMO PET DANA DO VELIKOG “MAGIČNOG” SPEKTAKLA ZA CELU PORODICU U MTS DVORANI. TRIKOVI “IZ RUKAVA” IGORA TRIFUNOVA ZA SVE GENERACIJE!!

JOŠ SAMO PET DANA DO VELIKOG “MAGIČNOG” SPEKTAKLA ZA CELU PORODICU U MTS DVORANI. TRIKOVI “IZ RUKAVA” IGORA TRIFUNOVA ZA SVE GENERACIJE!!

FOTO: IVAN BOŽANIĆ

JOŠ SAMO PET DANA DO VELIKOG “MAGIČNOG” SPEKTAKLA ZA CELU PORODICU U MTS DVORANI

TRIKOVI “IZ RUKAVA” ZA SVE GENERACIJE

Porodični spektakl, magični show “Svi za magiju , magija za sve”, biće po četvrti put održan u mts Dvorani, za svega pet dana ( u nedelju 15. maja u 17h ).

U mađioničarskoj predstavi Igora Trifunova i njegove “magične družine” publika će videti i doživeti najbolje iluzije koje će majstori svog zanata zajedno izvesti na Velikoj sceni.

Pred očima posetilaca dešavaće se prava čuda kojima ne odolevaju ni najstariji članovi publike: stvaranja golubovanestajanje asistentkinjehaljine koje menjaju boju, levitacijeteleportacijebeli zec koji nestaje iz šešira i pretvara se u čoveka i izvodi trikove uz pomoć svoje čarobne šargarepe. Mališane očekuje i vrhunski žongler Filipino koji vešto barata predmetima u vazduhu.

U predstavi pored Igora Trifunova svoje magično umeće pokazaće: Ana Dimitrijević – asistentkinja bez koje se ne može, Marko Marković u ulozi Zeca, gospodina iz šesira Filip Đikić Filipino – žongler.

Začudiće auditorijum, nasmejati i oduševiti virtuoznost izvođača, a deca iz publike imaće priliku da postanu mali mađioničari.

IGOR TRIFUNOV

Igor Trifunov je najuspešniji mađioničar i iluzionista novije generacije. Osvajač je Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara (Beograd 2003. i Solun 2010.)
Dobitnik je mnogih prestižnih internacionalnih nagrada (Maribor prvo mesto 2011, Baden prvo mesto 2012 ,Abano Terme drugo mesto 2014, proglašen za najboljeg zabavljača na međunarodnom festivalu magije u Busanu u Juznoj Koreji 2016, Ženeva treće mesto 2017.) Autor je dečije predstave Igorov magični show, zatim TV serije Ulična magija kao i iluzionističke predstave Igorov magični spektakl. Osvojivši četvrto mesto na prvenstvu sveta u Riminiju 2015. otpočinje internacionalnu karijeru gostujući sa svojom jedinstvenom tačkom na TV stanicama i scenama širom sveta.

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A.
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top