mladiizvidjaci – hotel Javor
Naslovna » Kultura » Filmovi » KRCKO ORAŠČIĆ I ČETIRI KRALJEVSTVA” u bioskopima -Taramount

KRCKO ORAŠČIĆ I ČETIRI KRALJEVSTVA” u bioskopima -Taramount

NAJLEPŠI FILM OVE GODINE, KOJI BIOSKOPSKA PUBLIKA NESTRPLJIVO ČEKA “KRCKO ORAŠČIĆ I ČETIRI KRALJEVSTVA”
Bajkovita avantura inspirisana vanvremenskom pričom i baletskom igrom koja ostavlja bez daha KRCKO ORAŠČIĆ I ČETIRI KRALJEVSTVA” (NUTCRACKER AND THE FOUR REALMS) obradovaće sve ljubitelje filmske umetnosti i okupiti porodice u salama bioskopa širom zemlje.loš
Požurite, nabavite na vreme karte za filmski spektakl koji stiže iz studija Dizni i prepustite se emocijama, vatrometu boja i muzici koja dodiruje dušu.

Režija: Lasse HallströmJoe Johnston

Uloge: Keira KnightleyMorgan Freeman, Helen Mirren, Mackenzie Foy, Matthew Macfadyen

Žanr: avantura, fantazija

Studio: Disney

 

Jedino što Klara želi je ključ, jedinstveni ključ koji može da otvori kutiju koja sadrži dragoceni poklon. Zlatna nit, koja joj je pokazana na godišnjoj zabavi njenog kuma, Droselmajera, odvešće je u nepoznati i misteriozni paralelni svet. U tom svetu Klara upoznaje vojnika po imenu Filip, bandu miševa i regente koji vladaju u tri kraljevstva: Zemlji pahuljica, Zemlji cveća i Zemlji slatkiša. Klara i Filip moraće da oslobode četvrto kraljevstvo, koje teroriše Majka Medenjak, da vrate Klarin ključ i da uspostave harmoniju.

 

U ovoj čarobnoj avanturi iz studija Dizni, glavne uloge tumače Kira Najtli, Helen Miren, Mekenzi Foj, Morgan Frimen i mnogi drugi.

„Vila Šećera je oličenje ženstvenosti“, smatra Kira Najtli koja tumači ovaj lik u filmu. „Volim mnogo da istražujem o liku pa sam tako počela sa muzikom, da bih vremenom došla i do njenog karakterističnog smeha. Kasnije sam otkrila njen devojački glas koji ima dve strane: čistu ženstvenost ali istovremeno i strogoću.“

 

Najbolji deo u vezi sa likom Majke Medenjak, sudeći po Helen Miren koja je tumači je to što je ovo potpuno nova ličnost u priči o Krcku Oraščiću. “Ovaj lik možete da gradite kako god poželite. Volim što je blagi odmetnik i podseća na pirate. Ima drveni mač, odeća joj je skroz nabacana i iscepana i uopšte nije nežna kao Vila Šećera. Majka Medenjak je izuzetno gruba i uvek spremna za borbu.”

Nema komentara.

Scroll To Top