nutrinobebe
mladiizvidjaci – hotel Javor
Naslovna » Kultura » Filmovi » KEANU REEVES O NOVOM DŽON VIKU-Blitz film

KEANU REEVES O NOVOM DŽON VIKU-Blitz film

Keanu Reeves stars as ‘John Wick’ in JOHN WICK: CHAPTER 3 – PARABELLUM

KEANU REEVES  O NOVOM DŽON VIKU

 

„Si vis pacem, para bellum (Ako želite mir, pripremite se za rat).”

            Od samog početka filma JOHN WICK 3: PARABELLUM, sat neumoljivo otkucava penzionisanom  super-ubici. Akcija se nastavlja na Chapter 2 kada je Džon Vik izbačen i lišen zaštite Vrhovnog stola, tajne globalne organizacije  kriminalnih organizacija koja sprovodi kodeks ubica. S glavom ucenjenom na 14 miliona dolara, čak se ni John Wick nikada nije suočio s toliko neprijatelja koji žele okončati njegovo postojanje. Ipak , to ga neće zaustaviti u potrazi za ličnom  osvetom.

 

            Ovo 3. poglavlje proširuje Wickov  svemir i otkriva nam više o tajnim operacijama Vrhovnog stola i uvodi nove zanimljive likove.

 

            U novom nastavku uzbudljive hit franšize su Keanu Reeves kao Wick, Laurence Fishburne kao moćni Bowery King, Ian McShane kao upravnik  hotela Continental, Winston, Lance Reddick kao Charon, korisni concierge hotela i Tobias Segal kao Earl, Boweryjev doušnik. 

 

            Pridružuje im se Halle Berry kao Sofia, Anjelica Huston kao Direktorka  (The Director), Asia Kate Dillon kao Sudija  (The Adjudicator), Mark Dacascos kao Zero, Jerome Flynn kao Berrada, Jason Mantzoukas kao Tick Tock Man, Saïd Taghmaoui kao Starešina (The Elder) i naš košarkaški reprezentativac Boban Marjanović kao Ernest. 

 

            Reevs  kaže: „U ovom poglavlju John Wick kreće u rat sa svetom. To nam daje priliku da idemo na nova mesta, razvijemo  njegovu ličnu  priču i proširimo priče drugih likova. Svaka akciona scena daje vam više uvida i znakova  o tome ko je John Wick i koji je njegov cilj. Kako bi preživeo mora za pomoć da se obrati nekome kome ne želi.

 

Za Reevesa je ovaj film bio fizički najzahtjevniji u celoj njegovoj karijeri. „Vizija ovog filma bila je tako ambiciozna da sam počeo ozbiljno da treniram  četiri meseca pre. Ipak , volim ovaj lik i njegov svemir koji smo stvorili.“ 

 

            Halle Berry akcija nije strana, ali i ona kaže kako nikada nije tako naporno trenirala, sviđa joj se njen lik koji u priču unosi srce i dušu kao neko iz Johnove prošlosti ko zna cenu njegovog posla.“

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top