Mladi Izvidjaci -Mona
Naslovna » Obrazovanje » Informator obrazovanja » Konkurs za dodelu studentskih kredita za 2019/2020. godinu

Konkurs za dodelu studentskih kredita za 2019/2020. godinu

konkurs-za-dodelu-studentskih-kredita

VI ISPLATA KREDITA

Studentu se isplaćuje studentski kredit u 10 jednakih mesečnih rata.
Odobreni kredit isplaćuje se preko studentskog tekućeg računa otvorenog kod ovlašćene banke (UniCredit Bank Srbija a.d.)
Studentu se obustavlja isplata odobrenog kredita u slučaju netačno prikazanih podataka, kada istovremeno prima stipendiju, kredit ili sličan oblik davanja po drugom osnovu iz budžeta Republike Srbije, kada izgubi pravo na finansiranje studiranja iz budžeta ili napusti redovne studije

VII KONKURSNI OBRASCI

Obrasci naznačeni u tački II ovog konkursa (zajedno s uputstvima o pribavljanju potrebnih dokumenata i podnošenju prijava na konkurs) posebno su štampani u vidu brošure STUDENTSKI KREDITI I STIPENDIJE 2019/2020.
Student koji je bio korisnik studentskog kredita za školsku 2018/2019. godinu, preko svoje visokoškolske ustanove (dostavljen od strane ovlašćene banke) dobija (na svoje ime ispunjen) obrazac – PRIJAVU (Obrazac br. 1a), kojim prijavljuje svoje učešće na konkursu za školsku 2019/2020. godinu, uz podnošenje ostalih dokumenata navedenih u Konkursu.
Bliže informacije o dostupnosti izdanja konkursnih obrazaca iz navedene brošure zainteresovani mogu dobiti na visokoškolskim ustanovama, 15 dana pre početka konkursa.

Napomena:

Student, koji je bio korisnik studentske stipendije za školsku 2018/2019. godinu, a narednu godinu je upisao sa prenetim ispitom iz prethodne godine studija ili sa prosečnom ocenom manjom od 9,00 (devet) – može podneti prijavu za dobijanje studentskog kredita, u skladu sa uslovima Konkursa za dodelu studentskih kredita, uz podnošenje PRIJAVE- Obrazac br. 1a, Uverenja o prosečnom mesečnom prihodu po članu porodice (Obrazac br. 4), dva svojeručno potpisana Ugovora o studentskom kreditu (Obrazac br. 5), kao i štampane podatke sa elektronske lične karte ili fotokopiju važeće lične karte (bez čipa).

Student, koji je bio korisnik studentskog kredita za školsku 2018/2019. godinu, a narednu godinu je upisao sa prosečnom ocenom najmanje 9,00 (devet) i položenim svim ispitima iz prethodnih godina studija – može podneti prijavu za dobijanje studentske stipendije, u skladu sa uslovima Konkursa za dodelu studentskih stipendija, uz podnošenje PRIJAVE- Obrazac br. 1a, dva svojeručno potpisana Ugovora o studentskoj stipendiji (Obrazac br. 5a), kao i štampane podatke sa elektronske lične karte ili fotokopiju važeće lične karte (bez čipa).

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top