Mona-rana rezervacija leto 2019
Naslovna » Dešavanja » MAGIČNI SHOW “SVI ZA MAGIJU, MAGIJA ZA SVE” 26. MAJA U KOMBANK DVORANI

MAGIČNI SHOW “SVI ZA MAGIJU, MAGIJA ZA SVE” 26. MAJA U KOMBANK DVORANI

MAGIČNI SHOW “SVI ZA MAGIJU, MAGIJA ZA SVE”
26. MAJA U KOMBANK DVORANI


SPEKTAKL  “IZ RUKAVA”  ZA CELU PORODICU 

 

Porodični spektakl, magični show “Svi za magiju , magija za sve”  biće održan 26. maja u 17h u Kombank Dvorani. U mađioničarskoj predstavi Igora Trifunova i njegove magične družine publika će videti i doživeti najbolje iluzije koje će majstori svog zanata zajedno izvesti na Velikoj sceni.

Pred očima posetilaca dešavaće se prava čuda: stvaranja golubova, nestajanje asistentkinje, haljine koje menjaju boju, levitacije, teleportacije…A zamislite i ovo, beli zec iz šešira se pretvara u čoveka i izvodi trikove uz pomoć svoje čarobne šargarepe. Očekuje vas i vrhunski žongler Filipino koji vešto barata predmetima u vazduhu.

Svetski priznati mađioničar Igor Trifunov uoči spektakla u Kombank Dvorani poručuje: 

“Na svetskom prvenstvu mađioničara, održanom u Italiji 2015. godine, osvojio sam 4.mesto. Nakon tog velikog uspeha počinje moja svetska karijera, radio sam na raznim scenama širom sveta, rame uz rame sa najboljim i najpoznatijim mađioničarima naše planete. Sada se s tim novim iskustvom vraćam u Srbiju da podelim nove magične doživljaje sa našom publikom.”

U predstavi pored Igora Trifunova učestuju: Ana Dimitrijević- asistentkinja bez koje se ne može, Marko Marković u ulozi Zeca, gospodina iz šesira i Filip Đikić Filipino – žongler bez straha i mane.

 
Začudiće vas, nasmejati i oduševiti virtuoznost  izvođača, a deca iz publike imaće priliku da postanu mali mađioničari.


Ova vesela družina povešće publiku u svet prave magije.

 Svi za magiju, magija za sve!

KARTE U PRODAJI OD PETKA 19. APRILA NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKET VISION-A.


BIOGRAFIJA IGOR TRIFUNOV
 

 Igor Trifunov je najuspešniji mađioničar i iluzionista novije generacije. Osvajač je Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara (Beograd 2003. i Solun 2010.)
Dobitnik je mnogih prestižnih internacionalnih nagrada (Maribor prvo mesto 2011, Baden prvo mesto 2012 ,Abano Terme drugo mesto 2014, proglašen za najboljeg zabavljača na međunarodnom festivalu magije u Busanu u Juznoj Koreji 2016, Ženeva treće mesto 2017.) Autor je dečije predstave Igorov magični show, zatim TV serije Ulična magija kao i iluzionističke predstave Igorov magični spektakl.  Osvojivši četvrto mesto na prvenstvu sveta u Riminiju 2015. otpočinje internacionalnu karijeru gostujući sa svojom jedinstvenom tačkom na TV stanicama i  scenama širom sveta.

Nema komentara.

Scroll To Top