Mladi Izvidjaci -Mona
Naslovna » Aktuelno » “MALI ŠEF – PORODIČNI BIZNIS“ PRETPREMIJERNO OD 4. SEPTEMBRA U ODABRANIM BIOSKOPIMA

“MALI ŠEF – PORODIČNI BIZNIS“ PRETPREMIJERNO OD 4. SEPTEMBRA U ODABRANIM BIOSKOPIMA

SVEČANA PREMIJERA UZ PRISUSUTVO GLUMACA KOJI SU UČESTVOVALI U SINHRONIZACIJI BIĆE ODRŽANA U SUBOTU 4. SEPTEMBRA U 17 ČASOVA U BIOSKOPU CINEPLEXX DELTA CITY

Dragi prijatelji,

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da porodična animirana avantura “MALI ŠEF – PORODIČNI BIZNIS” u odabrane bioskope stiže pretpremijerno 4. septembra.

Premijerna projekcija na kojoj će se pokloniti i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji biće održana u subotu, 4. septembra u 17 časova u bioskopu Cineplexx Delta City. Karte za premijeru su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama ovog bioskopa.

Od 9. septembra, ovo preslatko animirano ostvarenje naći će se na redovnim repertoarima svih bioskopa.

O FILMU: U nastavku komedije nominovane za Oskara koja stiže iz studija DrimVorks Animejšn, braća Templeton – Tim i njegov mlađi brat- mali šef Ted (Srđan Timarov) postali su odrasli i udaljili se jedan od drugog. Tim je sada oženjen otac koji je uglavnom kod kuće. Ted je izvršni direktor hedž fonda. Ali nova mala šefica sa najsavremenijim pristupom i sposobnim stavom će ih ponovo okupiti … i inspirisati novi porodični posao.

Tim i njegova supruga Kerol, koja izdržava porodicu, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom ćerkom Tabitom i preslatkom novom bebom Tinom. Tabita, najbolja u razredu u prestižnoj školi, obožava svog strica Teda i želi da postane poput njega, ali Tim, i dalje u kontaktu sa svojom preaktivnom mladalačkom maštom, brine da previše radi i da joj nedostaje normalno detinjstvo.

Kada beba Tina otkrije da je – ta-da! – tajni agent BabyCorpa na misiji da otkrije mračne tajne Tabitine škole i njenog misterioznog osnivača, dr. Ervina Armstronga, ponovo će okupiti braću Templeton na neočekivan način, navodeći ih da ponovo procene značenje porodice i otkriju šta je zaista važno.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top