Javor-Zimske carolije
Naslovna » Aktuelno » NAJNOVIJI HIT FKA TWIGS „MEASURE OF A MAN“ ZA NAJNOVIJU PRIČU „THE KING’S MAN: POČETAK“ (VIDEO)

NAJNOVIJI HIT FKA TWIGS „MEASURE OF A MAN“ ZA NAJNOVIJU PRIČU „THE KING’S MAN: POČETAK“ (VIDEO)

NAJNOVIJI HIT FKA TWIGS „MEASURE OF A MAN“ ZA NAJNOVIJU PRIČU „THE KING’S MAN: POČETAK“ (VIDEO)

U FILMU KOJI SE VRAĆA NA POČETAK SAGE O ŠPIJUNIMA PORED ZVUKOVA KALJINKE MOŽE SE ČUTI I NOVA PESMA FKA TWIGS

Budite svdoci rađanja Kingsmana, jer vreme je za ples

Jedna od najvećih zvezda muzičke industrije u Velikoj Britaniji – FKA Twigs– inovativna umetnica, pevačica, plesačica i producentkinja danas je objavila, u saradnji sa reperom Sentral Sijem (Central Cee) spot za pesmu „Measure of a Man“ za potrebe najnovijeg dela franšize „The King’s Man: Početak“.
FKA Twigs je izvela numeru potpuno u duhu filma za koji je muzika stvarana, najavljujući zavodljivu akciju i špijunske obračune i obećavajući kvalitetan zaplet epohalne priče o špijunima – džentlmenima. Poznata muzičarka je o prilici da snima pesmu za ovaj film rekla: „Ova pesma ima potpuno drugačiji zvuk, to je izazovno u vezi sa njom. Morate da je doživite, morala sam potpuno svoj glas da prilagodim atmosferi filma i prikažem svoju drugačiju umetničku stranu“.
Tventi senčri studio (20th Century Studio) ne prestaje da nam golica maštu i uvodi nas polako u filmski spektakl koji ljubitelji dobrog filma, smeha i otmenosti željno iščekuju. Ovaj film nije nastavak Kingsman franšize, već publiku vraća u period prapočetka najtajnije kraljevske službe, u doba posle Prvog svetskog rata.
Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek moraće da se trka s vremenom kako bi ih zaustavio.
Raskošni kostimi, uglađena odela, britki britanski humor protkani čuvenom Kaljinkom nagoveštavaju glavne strane sukoba,  dok je na publici da odabere stranu. Mističnog zlikovca crnih očiju i raščupane kose Raspućina igra Ris Ifans, na strani „loših momaka“ su još Stenli Tuči (Igre gladi) i evropski glumac Danijel Brul (Kapetan Amerika: Građanski rat).

Srpska glumica Branka Katić, ovog puta u nešto drugačijoj roli – igra istorijsku ličnost Aleksandru Fjodorovnu, suprugu poslednjeg ruskog cara Nikolaja II, dok rame uz rame sa njom kadrove deli Britanac sa srpskim pasošem Rejf Fajns u ulozi iskusnog i uglađenog tajnog agenta koji obučava mladog Konrada (Harris Dickinson) – „ dobrodošao u klub“, reči su Džeme Arterton  u ulozi Poli, dame koja „nestašne“ momke drži na okupu.

Film „The King’s Man: Početak“ publika može očekivati od 13. januara u bioskopima širom Srbije.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top