OsetiPrirodu2019 – hotel Javor
Naslovna » Mama » Moderna mama » Najveći beauty trendovi za 2018. godinu

Najveći beauty trendovi za 2018. godinu

 

Kakav makeup će biti popularan ove godine?

Nova 2018.-ta godina bit će obeležena odvažnošću, šljokicama, gliterom i bojama. Dolazi vreme još veće odvažnosti i jednostavno je dozvoljeno sve i u svakoj situaciji. Tuš za oči bit će jedan od najvećih trendova ove godine – povucite debelu liniju koju ćete nacrtati pod uglom i na taj način istaknite oči.

Osim tuša za oči, gliter, sjaj i šljokice nosiće se svaki dan. Na oči stavite male kamenčiće – pričvrstite ih na kapke, potrebno je malo strpljenja, ali će se isplatiti. Umesto obične senke koristite sitni gliter jer ćete time svojim očima dati dodatan sjaj. 2018-tu godinu obeležiće i zlatne boje – što sjajnije, to bolje. Nemojte zaobići zlatno žuti pigment i boje koje su sada u trendu.

Za dodatan sjaj na licu koristite glossy rumenila ili teksture kojima to možete postići. Time će vaša koža dobiti određen seksi sjaj. Glossy efekat nastavlja se i na usnama jer su popularna ružičasti i umirujući sjajevi koji će vašem licu dati čaroban izgled bez puno truda, kao i ona koja daju metallic sjaj.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top