Naslovna » Dešavanja » Najzabavnije leto za beogradske osnovce i njihove vršnjake iz Srbije i dijaspore

Najzabavnije leto za beogradske osnovce i njihove vršnjake iz Srbije i dijaspore

Za učenike od I do VIII razreda koji žele da provedu deo letnjeg raspusta na zabavan i kreativan način, imamo sjajan predlog: učestvovanje na Beogradskom letnjem jezičkom kampu na engleskom ili nemačkom jeziku.

Jezički centar Equilibrio KIDS, renomirani i jedan od najpoznatijih jezičkih centara za decu već petu godinu zaredom uspešno organizuje Beogradski jezički kamp tokom juna i jula meseca. Program je namenjen svim osnovcima od I do VIII razreda koji žele da deo svog letnjeg raspusta provedu na zabavan i kvalitetan način učeći engleski ili nemački jezik. Pored osnovaca iz Beograda na Program se mogu prijaviti i osnovci iz Srbije i dijaspore koji našem druženju daju poseban pečat.

Kako bi što veći broj zainteresovanih polaznika imao mogućnost da učestvuje na kampu, Beogradski jezički kamp se organizuje tokom letnjeg raspusta, odnosno tokom juna i jula meseca, i to na dve lokacije, u nastavnom centru na Novom Beogradu, u naselju Belvil i u nastavnom centru u Strahinjića bana 14, na Starom gradu.

Program se realizuje u 3 smene po dve nedelje, pri čemu se roditelji mogu opredeliti za jedan od ponuđenih termina kako bi se lakše prilagodili porodičnim planovima tokom letnjeg raspusta.

I smena – od 19. do 30. juna 2017.
II smena – od 03. jula do 14. jula 2017.
III smena – od 17. jula do 28. jula 2017.

Program kampa

Učestvovanje na kampu podrazumeva celodnevni program druženja isključivo na stranom jeziku. Jedan dan na Kampu sastoji se od tri časa nastavnih aktivnosti koje su koncipirane kao niz interaktivnih i edukativnih jezičkih radionica, nakon čega sledi pauza za ručak, a potom vannastavne aktivnosti čiji će uzbudljivi sadržaj iz dana u dan radovati sve ovogodišnje kampere. Pored sportskih aktivnosti, kreativnih u kulturoloških radionica, filmskih maratona, karaoke obračuna, jezičkog lavirinta, Jezički centar EQUILIBRIO KIDS za ovogodišnje kampere pripremio je i nekoliko nezaboravnih celodnevnih izleta koji će upotpuniti celokupni doživljaj.

Kamperima je obezbeđena celodnevna poseta jednom od najlepših beogradskih salaša uz druženje sa životinjama u seoskom ambijentu, poseta fenomenalnoj postavci Muzeja afričke umetnosti i prisustvo autentičnoj radionici posvećenoj afričkoj kulturi. Poseban dan biće posvećen avanturističkom duhu koji će kamperi pokazati u Avantura parku na Adi gde ćemo uz stručne i profesionalne animatore uživati u brojnim uzbudljivim sportskim igrama.

Za sam kraj polaznike kampa očekuje iznenađenje i završna žurka na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu, u palačinkarnici Sugar and Spice, u neposrednoj blizini hotela Jugoslavija. Pored osvežavajućih napitaka i neizostavnih američkih plačinki koje deca obžavaju, a koje će posluživati devojke na rolerima, uz sjajnu muziku i fenomenalnu atmosferu, kompletan program završnih nastupa naših kampera vodiće popularno i omiljeno TV lice, čije će prisutvo učiniti ceo ovaj događaj posebnim i nezaboravnim.

Prijavljivanjem deteta na Beogradski letnji jezički kamp, roditelji mogu biti sigurni da će njihovo dete kvalitetno provesti letnji raspust, da će imati priliku da se zabavi, nauči nešto novo i konačno progovori engleski ili nemački jezik.

Predlažemo da pogledate kako smo se proveli prethodnih godina na kampu, zavirite u naše učionice i upoznajte se samo sa nekim od sportskih aktivnosti koje smo organizovali za kampere

Više informacija o Equilibrio jezičkom kampu – Leto 2017 možete dobiti putem telefona:

011 77 00 699 ili 061 26 10 328, kao i putem i-mejla [email protected]

Prijave se mogu izvršiti lično ili putem sajta www.jezickikamp.com/prijava

Nema komentara.

Scroll To Top