rana rezervacija jesen 2019
Naslovna » Kultura » Filmovi » Novi film Kventina Tarantina srušio rekord u regionu

Novi film Kventina Tarantina srušio rekord u regionu

Novi film Kventina Tarantina srušio rekord u regionu
Srbija ostvarila najveću gledanost!
Bioskopska publika u Srbiji i regionu sa velikim nestrpljenjem dočekala je deveti film Kventina Tarantina! Proteklog vikenda gledaoci su u velikom broju pohrlili u bioskopske dvorane širom regiona, kako bi videli najnovije ostvarenje kultnog reditelja o kojem svi pričaju. Koliko je publika bila željna novog Tarantina najbolje govori podatak da je film u samo prva 4 dana prikazivanja pogledalo preko 70.000 gledalaca!Bilo jednom u Holivudu već je nakon prva dva dana prikazivanja (četvrtak i petak) postao Tarantinov film sa najvećom zaradom nakon otvaranja u regionu, a kada se tome dodaju rezultati subote i nedelje krajnje brojke još su impresivnije.

U američkim bioskopima film je do sada zaradio preko 115 miliona dolara i time za isti period prikazivanja prestigao dotadašnjeg rekordera Prokletnike (103.9 miliona dolara) dok je ukupna zarada na svetskim bioskopskim blagajnama prešla 122 miliona dolara.

Kritičari imaju samo reči hvale za Tarantinov prikaz zlatnog doba Holivuda, sa neverovatnom glumačkom ekipom koju predvode Leonardo Dikaprio, Bred Pit i Margo Robi. Bilo jednom u Holivudu ujedno je dobio visoke ocene na uglednim web stranicama posvećenim filmuimdb.com (8,2) i rottentomatoes.com (85%).

Svi ovi podaci govore u prilog tome da se bioskopska publika u poplavi brojnih prequelasequela,spinoffa i filmova o superjunacima, uželela originalnih naslova i da je Bilo jednom u Holivududefinitivno film leta koji, ukoliko još niste, svakako morate da pogledate na velikom platnu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lQQALHDQ4cA&mc_cid=f321f44ffb&mc_eid=c365b3a63c

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top