Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Kultura » Filmovi » NOVI FILM PRODUCENATA “DIVLJE PRIČE” STIŽE U BIOSKOPE-Dexin film

NOVI FILM PRODUCENATA “DIVLJE PRIČE” STIŽE U BIOSKOPE-Dexin film

 

Posle velikog interesovanja publike na 48. FEST-u, gde je u rekordnom roku rasprodala tri od četiri projekcije, dok se za 6. mart u Sava centru traži karta više, crnohumorna komedija “Veličanstveni gubitnici” stiže 19. marta u domaće bioskope. Najgledaniji prošlogodišnji argentinski film reditelja Sebastijana Borenstejna, okićen prestižnom Goja nagradom za najbolje latinoameričko ostvarenje, okupio je prvi put na velikom platnu oca i sina – nagrađivanog glumca Rikarda Darina i mladu glumačku zvezdu, počasnog gosta prošlogodišnjeg FEST-a, Ćina Darina.

 

– Nažalost, ove godine nisam mogao da dođem u Srbiju i predstavim film na Međunarodnom filmskom festivalu u Beogradu. Voleo bih da sam tu, i koristim priliku da vas obavestim da su “Veličanstveni gubitnici” na Festu, a potom i u bioskopu u Srbiji, i da vas pozovem da ih pogledate. Uživaćete u ovoj zanimljivoj komediji, ispunjenoj društvenom i političkom kritikom, tipičnoj za Argentinu, ali verujem da ćete i vi u Srbiji shvatiti o čemu pričamo – poručio je, publici u našoj zemlji, Ćino Darin.

 

Ćino Darin: https://youtu.be/BxkPHC_00Nw

 

Njegovom pozdravu priključio se i Rikardo:

– Želim da se zahvalim na pozivu da predstavimo film “Veličanstveni gubitnici” na filmskom festivalu u Beogradu. Zbog obaveza ne mogu da budem tu, ali sa vama sam u mislima. Siguran sam da je ovo film koji će oduševiti publiku. Nadam se da ćete se svi, ili bar mnogi, pronaći u ovoj priči. Šaljem vam zagrljaj i nadam se da ćete uživati u filmu – kaže stariji Darin.

 

Rikardo Darin: https://youtu.be/q_Udbm5cG7U

 

Radnja avanturističke krimi-komedije producenata hit filma “Divlje priče”, nastale prema romanu Eduarda Saćerija “La noche de la Usina”, odvija se tokom argentinske ekonomske krize (1998-2002). Grupa prijatelja iz malog grada objedinjuje svoju ušteđevinu kako bi ponovo pokrenuli poljoprivrednu zadrugu. Dan nakon što su deponovali novac u banku, argentinski bankarski sistem propada, a oni sve gube. Ubrzo saznaju da nisu samo žrtve ekonomske krize, već da su beskrupulozni advokat i bankarski menadžer iskoristili tešku situaciju u zemlji kako bi ih prevarili. Da bi povratili izgubljeni novac i osvetili se onima koji su im crkavicu izbili iz džepa, seljani se udružuju i kuju pakleni plan…

 

Trejler filma:

 

Karte za premijernu projekciju filma “Veličanstveni gubitnici” su već u prodaji na blagajni Sava centra kao i putem online linka: https://www.tickets.rs/program/fest-2020-velicanstveni-gubitnici-1849/13025

 

“Veličanstveni gubitnici” će se na redovnom repertoaru domaćih bioskopa naći od 19. marta u distribuciji Dexin filma.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top