Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » NOVI TREJLER UZBUDLJIVE PIKSAROVE ANIMACIJE „POCRVENELA PANDA“ (TURNING RED)

NOVI TREJLER UZBUDLJIVE PIKSAROVE ANIMACIJE „POCRVENELA PANDA“ (TURNING RED)

NOVI TREJLER UZBUDLJIVE PIKSAROVE ANIMACIJE „POCRVENELA PANDA“ (TURNING RED)

BUNTOVNA MEJ LI SUOČAVA SE SA PORODIČNIM NASLEĐEM

„Ovo će biti najbolja godina ikad i ništa me neće zaustaviti na tom putu“-Mej Li

Ona je hrabra, odvažna, samopouzdana, ima krug bliskih prijatelja, izgleda kako želi, oblači se kako se njoj sviđa. Ona je Mej Li! Ali jednog jutra se budi kao – velika pocrvenela panda.
Mej Li je samouverena trinaestogodišnjakinja koja je rastrzana između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije  koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično –  UVEK, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!
Preci Mej Li imali su tajanstvenu vezu sa crvenim pandama- „ta mala nastranost nam je u familiji“, reči su njene mame. Dok se Mej Li bori sa porodičnim nasleđem, pokušava da novosti koje je saznala o sebi i svojoj porodici pomiri sa društvenim životom, što nije ni malo lako u tinejdžerskom dobu.

Rediteljka i scenaristkinja filma „Pocrvenela panda“ Domi Ši (Domee Shi) je dobitnica Nagrade Oskar za 2019. godinu za najbolji kratki animirani film „Bao“ u koji je utkala sopstveno iskustvo, kao ćerka kineskih imigranata. Stavila se u poziciju svoje majke kako bi pokazala njeno emocionalno putovanje, budući da je posvetila svoj život odgajanju deteta koje je u nekom trenutku odlučilo da napusti kuću i da se samostalno otisne u život.

Početak prikazivanja Piksarove sinhronizovane animacije „Pocrvenela panda“ (Turning Red) u bioskopima širom Srbije publika može očekivati od 10. marta 2022. godine.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top