Javor-Zimske carolije
Naslovna » Aktuelno » ODRŽAN SPEKTAKULARNI MJUZIKL “VESELO DEVOJAČKO VEČE” U KOMBANK DVORANI. HUMORISTIČKI MJUZIKL REDITELJA RADETA VUKOTIĆA – RASPAMETIO PUBLIKU!

ODRŽAN SPEKTAKULARNI MJUZIKL “VESELO DEVOJAČKO VEČE” U KOMBANK DVORANI. HUMORISTIČKI MJUZIKL REDITELJA RADETA VUKOTIĆA – RASPAMETIO PUBLIKU!

FOTO: KD PROMO

ODRŽAN SPEKTAKULARNI MJUZIKL “VESELO DEVOJAČKO VEČE” U KOMBANK DVORANI

HUMORISTIČKI MJUZIKL REDITELJA RADETA VUKOTIĆA-  RASPAMETIO PUBLIKU!!

OVACIJE ZA ADAPTACIJU AMERIČKOG MJUZIKLA “GIRLS NIGHT”  U IZVOĐENJU  IVANE PETERS, TIJANE DAPČEVIĆ, ZORANE PAVIĆ, MAJE BRUKNER I JELENA ĐUKIĆ

Da će  mjuzikl “Veselo devojačko veče” , reditelja Radeta Vukotića sigurno imati reprizu i to 05. februara 2022. godine, govori atmosfera sa večerašnjeg PREMIJERNOG izvođenja mjuzikla u Kombank Dvorani. Pred punom salom, uz poštovanje epidemioloških mera, uživalo se u dvočasovnom veselom show-u koji su pripredile poznate glumice i pevačiče: Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Ivana Peters, Jelena Đukić i Maja Brukner.

Podsetimo, u ovom muzičko-  scenskom spektaklu Vukotić „priča priču“ o  pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih.

Radnja prati i sukob između dve drugarice, u koji su naravno upletene i sve druge. U ovom mjuziklu isprepletne su životne priče pet različitih žena, priče o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu  i neostvarenosti.

Pet interesantnih dama izvele su čuvene pop rok  numere poput “Andrea”, “Apsolutno tvoj”, “Hajde da ludujemo”, “Jutro je” i mnoge druge žanrove, čineći  predstavu još zanimljivijom,  a što je publika pozitivnim ovacijama i potpuno opravdala.

Uz poklon publici na kraju usledio je i dugotrajni aplauz, koji je pratio odmah i još jedan poklon oduševljenoj publici.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top