Naslovna » Aktuelno » OTKAZAN KONCERT QUEEN REAL TRIBUTE BENDA 14. DECEMBRA U KOMBANK DVORANI

OTKAZAN KONCERT QUEEN REAL TRIBUTE BENDA 14. DECEMBRA U KOMBANK DVORANI

FOTO: DUNJA DOPSAJ

OTKAZANO!

POČELA PRODAJA OGRANIČENOG BROJA KARATA ZA KONCERT QUEEN REAL TRIBUTE BENDA U KOMBANK DVORANI 14. DECEMBRA

KONCERT ĆE U SKLADU SA PROPISANIM EPIDEMIOLOŠKIM MERAMA BITI ODRŽAN PRED NAJVIŠE  500 LJUDI

Na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a počela je prodaja karata za koncert Queen Real Tribute bend-a, koji bi pred beogradskom publikom trebalo da  nastupe 14. decembra od 19h u duhu velikog hita planetarnog benda The Queen – Šou mora da se nastavi (Show must go on ).

Uvertiru u koncert, već od 18h, napraviće specijalni gost, koji će ovaj događaj upotpuniti i učiniti ga nesvakidašnjim. U pitanju je lični asistent Merkjurija, Piter Friston (Peter Freestone), koji važi za osobu koja je najbolje poznavala  harizmaticnog frontmena grupe Queen!

S obzirom da je broj karata zbog pandemije korona virusa ograničen na 500 osoba, ovaj događaj svrstava se u čistu ezoteriju sa najvrelijim kartama, čija je prodaja upravo počela.

Od Pitera Fristona, koji će ovom prilikom prvi put ekskluzivno  posetiti Beograd, publika će moći da čuje intimne priče i istinite detalje o zivotu velikog Fredija Merkjurija.

Kroz fotografije i snimke iz Piterove privatne  kolekcije, publika  će doći u kontakt sa detaljima iz Fredijevog privatnog života i  kroz interakciju sa Piterom dobiće mnoge odgovore na pitanja o Frediju u njegovom životu.

Piter Friston je upoznao Fredija u Londonu radeci u Royal Opera House za Royal Ballet.  Ubrzo dobija poziv od Merkjurija sa ponudom da radi za Queen i postaje njegov lični asistent. Piter je punih 12 godina ziveo sa Fredijem u čuvenom Garden Lodge-u, u Londonu, kao i u Minhenu i Nju Jorku. Friston je prisustvovao  snimanju svih albuma i spotova grupe Queen od 1979. -1991. godine, kao i svim solo projektima slavnog lidera benda.

Takođe  je prisustvovao i snimanju tek nedavno zvanično objavljenih zajedničkih pesama dva giganta muzičke scene, Majkla Džeksona i Fredija.

Podsetimo, Queen real tribute bend nastupa na originalnoj Queen opremi i u autentičnim kostimima, a malo je reći da su proputovali pola sveta. Beogradska publika ih veoma dobro poznaje po projektu Queen Symphony sa simfonijskim orkestrom i horom.

ARHIVSKI ZAPIS
FREDI MERKJURI I PITER FRISTON

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top