nutrinobebe
mladiizvidjaci – hotel Javor
Naslovna » Kultura » Filmovi » POKEMON JE PRAVI FILM ZA OVAJ VIKEND-Blitz film

POKEMON JE PRAVI FILM ZA OVAJ VIKEND-Blitz film

Svet  Pokémona je oživeo!

U akcionoj  pustolovini „Pokémon detektiv Pikachu“, prvom igranom Pokémon filmu, Ryan Reynolds nastupa kao detektiv Pikachu. Ljubitelji Pokémona sad će moći da vide  legendarnog Pikachua i na velikim ekranima, kao i mnoge druge omiljene Pokémone, od kojih svaki ima jedinstvene moći i ličnost. U filmu takođe glume Justice Smith kao Tim, Kathryn Newton kao Lucy, mlada reporterka koja je na tragu svoje prve velike priče, kao i Suki Waterhouse, Omar Chaparro, Chris Geere, Rita Ora, Ken Watanabe te Bill Nighy.

Film počinje kad iskusni detektiv Harry Goodman iznenada nestane, što podstakne  njegovog dvadesetjednogodišnjeg sina Tima da otkrije šta se dogodilo. U istrazi mu pomaže Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu: duhoviti i simpatični detektiv koji predstavlja zagonetku samom sebi. Kad otkriju da uspešno mogu sarađivati, budući da je Tim jedina osoba koja može da razume  i razgovara s Pikachuom, udruže snage u uzbudljivoj pustolovini kako bi rešili ovaj tajanstveni slučaj. Zajedno jure ulicama Ryme Cityja, ogromne moderne metropole u kojoj ljudi i Pokémoni žive zajedno u superrealističnom svetu, u potrazi za tragovima, te tamo otkriju šokantni zaplet koji bi mogao uništiti taj mirni suživot i ugroziti celi svet  Pokémona.

„Pokémon detektiv Pikachu“ režirao je Rob Letterman, prema priči Dana Hernandeza, Benjija Samita i Nicole Perlman, scenariju Dan Hernandeza, Benjija Samita i Roba Lettermana te Dereka Connollyja, koji se bazira  na video igri “Detektiv Pokémon“, koju je razvio Creatures Inc. 

Film Pokemon detektiv Pikachu je na repertoaru svih bioskopa u distribuciji Blitz-a.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top