Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Trudnoća » Poznate žene koje su rodile decu posle 40. godine

Poznate žene koje su rodile decu posle 40. godine

Nikad nije kasno: Poznate žene koje su rodile decu posle 40. godine!

Da nikad nije kasno i da uvek treba imati nadu – pokazale su nam neke od poznatih žena koje su rodile decu nakon 40. godine života. Iako su mnoge mislile da im se to nikad neće desiti – ipak su postale majke!

Ovo je spisak svetski poznatih žena koje su se ostvarile kao majke nakon svoje 40. godine:

Hali Beri

dd

Poznata glumica, osim što izgleda kao da ne stari, pokazala je da je moguće roditi decu i posle 40. godine. Prvi put je postala majka sa 41, a tek je drugo dete smatrala čudom prirode – jer ga je rodila sa 47. godina.

“Mislila sam da je sve to već prošlost i da sam na rubu menopauze, tako da je drugo dete zaista bilo veliko iznenađenje” – rekla je Hali.

Madona

hh

Kraljica popa, svetski poznata muzička zvezda, imala je uvek ispunjen život, a njena karijera i dalje ne jenjava. Ipak, pored sve slave i ispunjenog života, želela je da se ostvari i kao majka. Prvo dete, ćerku Lordes, rodila je sa 36 godina, a sina Roka sa 41. godinom. Pored njih, ima još 4 usvojene dece iz Afrike.

“Pre nego što sam dobila decu bila sam suviše sebična, ali nekon što sam postala majka to se u potpunosti promenilo” – kaže Madona.

Monika Beluči

rr

Jedna od najlepših žena na svetu, prelepa italijanska glumica, od doktora je dobila dijagnozu da nikada neće moći da ima dete, jer je neplodna. Upravo zato joj je trudnoća u 39. godini bila potpuno iznenađenje i šok. Kako je opet dobila nadu i rodila zdravu ćerku Devu, odlučila se za još jedno dete koje je rodila sa 45 godina.

“Majčinstvo je moja najvažnija uloga u životu. Da nisam ostala trudna prirodnim putem, sigurno bih otišla na medicinski potpomognutu oplodnju” – ispričala je Monika.

Maraja Keri

ff

Još jedna popularna muzička zvezda i prava diva svetskog glasa, Maraja Keri, rodila je decu nakon svoje 40. godine života. Iako joj je trudnoća bila teška, sa 41 godinom na svet je donela bliznakinje, koje je kasnije nastavila sama da odgaja, nakon razvoda sa njihovim ocem, Nikom Canonom.

Selma Hajek

ll

Iako je oduvek želela da postane majka, zbog brojnih zdravstvenih problema sve do 41. godine svog života to nije mogla da postigne. Selma je konačno postala majka, što ju je u potpunosti ispunilo.

“Pre 10 godina svojoj kćeri ne bih mogla priuštiti ovo što danas mogu. Ona je prava srećnica što se rodila baš kad sam imala 41. godinu” – rekla je Selma.

Sellin Dion

;;

Selin je prvi put postala majka sa 33 godine, ali je želela još dece. Kako to nije išlo prirodnim putem, odlučila se za medicinski potpomognutu oplodnju i konačno dobila blizance sa 42 godine.

“Potpomognuta oplodnja je vrlo teška na emotivnom planu i uvek treba zapamtiti koliko smo srećne što smo majke” – priznala je Selin.

Suzan Sarandon

hh

Holivudska diva, sada već u zlatnim godinama, majka je postala vrlo kasno. Još u ranoj mladosti lekari su joj rekli da je neplodna, zbog čega nije koristila nikakvu vrstu kontracepcije godinama. Međutim, jednog meseca joj je menstruacija izostala i ona je otkrila da je trudna. Prvo dete je rodila sa 39, nakon toga drugo sa 42 i treće dete sa 45 godina.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top