U Moni dobijas vise
Naslovna » Aktuelno » Predstave JDP četvrtkom onlajn: Na programu su “Hadersfild”, “Bure baruta”, “Skakavci”…

Predstave JDP četvrtkom onlajn: Na programu su “Hadersfild”, “Bure baruta”, “Skakavci”…

Čekajući momenat kada će ponovo početi da se igraju predstave iz večeri u veče, Jugoslovensko dramsko pozorište želi da ostane u kontaktu sa publikom na jedini način koji je moguć u uslovima kada je najodgovornije prema sebi i zajednici ostati kod kuće.

– Zato ćemo od četvrtka 26. marta, na jutjub kanalu (Jugoslovensko dramsko pozoriste) i sajtu jdp.rs emitovati snimke predstava. Prva predstava koju ćemo vam prikazati je “Hadersfild” Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm. Početak striminga je u 21h. Istu predstavu imaćete priliku da gledate naredna tri dana u petak 27, subotu 28. i nedelju 29. marta takođe u 21 čas – navode iz JDP-a.

Nova predstava moći će da se pogleda narednog četvrtka 2. aprila (21) i to “Bure baruta” Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog.

– U četvrtak 9. aprila emitovaćemo predstavu “Skakavci” Biljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača dok je u četvrtak 16. aprila na programu JDP TV-a predstava “Mletački trgovac” Viljema Šekspira u režiji Egona Savina. Sve predstave će biti reprizno emitovane i naredna tri dana po premijernom izvođenju – najavljuju u JDP uz poziv da svi ostanu kod kuće i da budu odgovorni prema sebi i zajednici.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top