Mona-rana rezervacija leto 2019
Naslovna » Kultura » Filmovi » “Tajne avanture mačaka” u bioskopima- 2i film

“Tajne avanture mačaka” u bioskopima- 2i film

tajne-avanture-macaka

Nakon fantastične premijere novog animiranog filma “Tajne avanture mačaka”održane u subotu 6. oktobra u bioskopu Cineplexx Delta City bioskopi širom Srbije spremni su da ugoste mališane spremne da se upute u novu avanturu omiljenih tajnih agenata među životinjama! Sinhronizovani film “Tajne avanture mačaka” je u bioskopima od 11. oktobra!

Nakon fenomenalnog uspeha nezavisnog italijanskog animiranog filma “Leo da Vinči: Misija Mona Liza” distributerska kuća 2i Film Srbija u bioskope donosi neodoljivu porodičnu pustolovinu o omiljenim kućnim ljubimcima “Tajne avanture mačaka” sinhronizovanu u 2D i 3D tehnologiji. Najbrži mališani na premijeru u Cineplexx Delta City 6. oktobra mogli su da zahvajujući organizaciji Le Petit da pronađu ljubav svog života i udome macu, učestvuju kreativnim radionicama, edukuju se o životu i ishrani mačaka, pretvore se u svoje omiljene ljubimce zahvaljujući face paintu, uživaju u brojnim poklonima partnera premijere, dečijem koktelu, nastupu Škole pevanja Voice Stars Factory, kao i nastupu baletskog studija DKCB-a sa numerom „Love Cats“. Nakon filma publici se poklonio deo ekipe filma koji su potpisivali postere.

 

Originalni naslov: CATS
Engleski naslov: CATS
Početak prikazivanja filma: 2017.
Dužina trajanja filma: 105 min.
Država/Godina: Kina/2017.
Žanr: avantura
Glumci: Sinhronizovano: Viktor Savić, Dragan
Vujić Vujke, Marko Mandić, Marko Kon,
Tijana Dapčević
Režiser: Gary Wang
Distributer: 2i Film

Blanket je debeo i lenj mačak, koji često sedi zamišljen na prozoru. Živi sa sinom Capeom, u svom udobnom gradskom stanu u kom je rođen i u čijoj udobnosti uživa, neželeći da iz njega izlazi u spoljni svet koga se plaši zbog trauma iz prošlosti. Cape je aktivan, bistar, pametan mačak, koga spoljni svet neodoljivo privlači, iako nikada nije izašao iz kuće. Ipak, jednog dana, otac i sin moraju da napuste kuću, i tada kreće sjajna avantura i potraga za legendarnom mačkom Peachtopia.

 

Nema komentara.

Scroll To Top