Naslovna » Kultura » Filmovi » Prerušeni špijun u biskopima -MCF

Prerušeni špijun u biskopima -MCF

 

Petar Strugar, Marko Marković, Dragana Mićalović, Vasilije Prvulović, mladi pevač Ljuba Stanković, Sara Jovanović i drugi poklonili su se pred publikom bioskopa Cineplexx 4D Delta City i Kombank Dvorana uz veliki aplauz.

Pohvalite se svojim drugarima da ste prvi gledali ovaj film i pozovite ih da ga pogledaju pre ostalih. Namenjen je za sve, od 6 do 106 godina,” rekao je glumac Marko Marković poručivši da u bioskop možemo pozvati i mame, tate, bake, deke, kao i sve ostale, a to je potvrdio i reditelj Petar Strugar.

Stilizovan kao pravi tajni agent, elegantan poput svog animiranog lika Lansa Sterlinga, Marko ističe da je animacija Prerušeni špijuni vredna pažnje i dostojna ozbiljnih filmskih priča:

Ovo je prava špijunska priča koja je isto tako mogla da se snimi i sa Džejms Bondom u glavnoj ulozi, ali je ova naša još bolja, uzbudljivija i neverovatno fantastična.

Čuveni špijun Lans uvek je posmatrao golubove kao „pacove s krilima“ i veoma se iznenadio kada je shvatio da se našao baš u telu goluba. Njegov saradnik, mladi naučnik Volter (Vasilije Prvulović /Ljuba Stanković) trudi se svim silama da ga vrati u ljudski oblik, još uvek ne znajući koja je prava formula. Volter i Lans su u situaciji kada moraju da se oslone jedan na drugog, na potpuno nov način. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

Osim napometnutih učesnika u pozajmljivanju glasova učestvovali su i glumica Miomira Dragićević, Nataša i Helena Aksentijević, Strahinja Ćalović (Tatin dnevnik), Milica Denić, Milan Maglov i drugi.

Film je u redovnoj bioskopskoj distribuciji od 26. decembra.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top