Naslovna » Aktuelno » Prijavite se besplatno za školu programiranja i dizajna Inbox x

Prijavite se besplatno za školu programiranja i dizajna Inbox x

Od 4. do 9. februara:
Škola programiranja i dizajna za srednjoškolce
coDEsign2019
Iskoristite zimski raspust na interesantan i drugačiji način. Saznajte sve što vas zanima o programiranju i dizajnu i dobro se zabavite.

Pozivamo vas da besplatno učestvujete u Zimskoj školi coDEsign2019, koja će se održati od 4. do 9. februara, u prostorijama kompanija Comtrade i LINK group.

Sve što treba da uradite jeste da se prijavite na vreme. U programu izaberite najinteresantnija predavanja i radionice i zakoračite u uzbudljiv svet IT-ja.
Požurite, jer broj mesta je ograničen!

Izaberite oblast
koja vas najviše interesuje

Kreirajte animacije, napravite svoj prvi sajt, napišite prvi kod
Od predavača, koji su svoje karijere izgradili u velikim kompanijama, saznaćete sve o usponu i padu kriptovaluta, koje su najperspektivnije i najtraženije IT pozicije, zašto je Data Science nauka budućnosti i kako osmislite i testirate svoju ideju za Internet biznis.

Ukoliko ste maštali o tome da naučite kako se prave ikonice za Android i iPhone mobilne telefone, stvaraju GIF animacije ili kreiraju sajtovi, na radionicama coDEsigna pružiće vam se prilika da steknete nova znanja i ostvarite svoje snove.

Broj mesta je ograničen. Prijavite se odmah!
Učešće je besplatno, ali je broj mesta ograničen! Zato je važno da se što pre prijavite i obezbedite svoje mesto. Prijavite se odmah:

Da biste pratili coDEsign2019, potrebno je da se u programu prijavite za predavanje i radionicu koji vas najviše interesuju.

Nema komentara.

Scroll To Top