Mona-zimske carolije
Naslovna » Privatni časovi » Engleski jezik » Privatni časovi engleski jezik – Gala Dojčinović

Privatni časovi engleski jezik – Gala Dojčinović

Gala

Diplomirani profesor Filološkog fakulteta u Beogradu sa širokim obrazovanjem i dobrim poznavanjem stranih jezika – engleski i nemački. Do sad sam imala priliku da radim sa uzrastom od 2 do 65 godina, što implicira da imam iskustva u radu sa svim uzrasnim grupama. Trudim se da prilagodim nastavu  učenicima i njihovim potrebama. Kada su u pitanju mlađa deca/školarci trudim se da nastava bude što zanimljivija i da se jezik usvaja kroz igru, muziku i kreativne radove.Za adolescente je najvažnija komunikacija i širenje vokabulara, pa često raspravljamo o raznim društvenim pojavama,eksperimentima, novinama u svetu, psihološkim temama I  ljubavi  kroz gledanje filmova, poeziju, umetnost uopšteno govoreći. Kada su u pitanju stariji polaznici, trudim se da učenje jezika bude što praktičnije – snalaženje u gradu, naručivanje u restoranu, lično predstavljanje i sl.

Za mene je najvažnije da moji učenici napreduju, jer njihov napredak doživljavam kao lični uspeh. Smatram da je nastavnik dobar, onoliko koliko su njegovi učenici dobri i napredni.

Nadam se budućoj saradnji.

Gala Dojčinović  061 67 50 113

Region Beograd


Dragi naši posetioci, u ovoj rubrici odabrali smo za Vas najbolje od najboljih!!! Oni su profesori, sa višegodišnjim iskustvom, predavači raznih predmeta, koji predaju u beogradskim gimnazijama i imaju iskustvo i praksu u tome kako svojim učenicima da prenesu znanje na najlakši i najjednostavniji način. Kad već možete da izaberete, onda birajte najbolje, za istu cenu. Oni su tim koji rešava svako učeničko neznanje, posle čega nema više predmeta „bauka“. Samo je potrebno da ih pozovete i zakažete svoj prvi čas. Ukoliko ste profesor, i prepoznajete se u kategoriji najboljih, pošaljite nam svoje podatke, i postanite deo ovog uspešnog tima. Na ovom sajtu promovisanje znanja je potpuno besplatno, tako da se od naših profesora ne uzima nikakav procenat i slično. Ukoliko ste zaiteresovani profesor i želite da postanete deo našeg tima, vaša pitanja o prijavi možete slati putem maila [email protected] i dobićete odgovor u najkraćem roku. Ukoliko ima interesovanja reklamiranja i za druge gradove, pošaljite nam ponudu, otvorićemo novu podkategoriju.
script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top