Javor-Zimske carolije
Naslovna » Aktuelno » PRVI PORODIČNI VIKEND U GODINI 08. i 09. JANUARA U KOMBANK DVORANI

PRVI PORODIČNI VIKEND U GODINI 08. i 09. JANUARA U KOMBANK DVORANI

NA REPERTOARU NAJNOVIJA ANIMACIJA “KLIFORD- VELIKI CRVENI PAS” ,  NASTAVAK ANIMIRANE KOMEDIJE „SING 2“ , NEPONOVLJIVI  MARVELOV  “SPAJDERMEN- PUT BEZ POVRATKA”, “ENKATNO: MAGIČNI SVET” I “ČAROLIJA MESECA”

NIŽE CENE KARATA ZA ZA ČLANOVE PORODIČNOG KLUBA I POKLON KOKICE,  MALI POLITIKIN ZABAVNIK I SLATKI POKLON

Prvi ovogodišnji PORODIČNI VIKEND biće održan u subotu i nedelju 08. i 09. januara u Kombank Dvorani. Mališani će imati prilike da sa  roditeljima ili drugarima uživaju u najnovijim animiranim ostvarenjima, a članovi Porodičnog kluba u nižoj ceni karte i besplatnim: kokicama, Malom zabavniku i slatkom poklonu.

Nova filmska ZVEZDA dugoočekivani KLIFORD: VELIKI CRVENI PASNASTAVAK KOMEDIJE IZ 2017. „SING 2“, avantura  ENKANTO MAGIČNI SVET, Marvelov SPAJDERMEN: PUT BEZ POVRATKA ČAROLIJA MESECA povešće mališane na uzbudljivu turneju kroz svet mašte i dogodovština.

O FILMU KLIFORD VELIKI CRVENI PAS

Kada srednjoškolka Emili Elizabet sretne magičnog spasioca životinja koji joj poklanja malu crvenu kucu, ona nije očekivala da će se probuditi i pronaći ogromnog psa od tri i po metra u svom malom stanu u Njujorku. Dok je njena samohrana mama poslovno odsutna, Emili i njen zabavni, ali impulsivni ujak Kejsi kreću u uzbudljivu avanturu u kojoj će naši junaci da gricnu Veliku jabuku. Na osnovu voljenog lika iz omiljenih knjiga, Kliford će naučiti svet kako se voli veliko!

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE 

REZERVACIJA PREKO
Kombank Dvorana – Repertoar

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top