Mona-rana rezervacija leto 2019
Naslovna » Kultura » Filmovi » PRVI TREJLER IGRANOG FILMA “ALADIN”

PRVI TREJLER IGRANOG FILMA “ALADIN”


Pogledajte prvi trejler igrane verzije Diznijeve klasične priče, u kojoj glavne uloge tumače Vil Smit, Mena Masud i Naomi Skot, u režiji čuvenog Gaja Ričija.
Film ALADIN (ALADDIN) u domaće bioskope stiže 23. maja 2019. godine u 2D i 3D, titlovano i sinhronizovano na naš jezik. Prvi trejler zagolicaće nam maštu pre nego što nas priča uvede u uzbudljiv, živopisan i čaroban svet, sada adaptiranog klasika iz 1992. godine.
“ALADIN” je uzbudljiva priča o šarmantnom mladiću koji većinu života provodi na ulici, Aladinu, hrabroj i odlučnoj princezi Jamin i Duhu iz lampe koji može da bude glavni u određivanju njihove sudbine. U režiji Gaja Ričija, koji kroz ovaj film unosi svoj prepoznatljivi stil, unutar zidina izmišljenog grada Agrabe uživaćemo u inspirativnoj priči na kojoj su odrasle generacije.

U filmu “ALADIN” igraju Vil Smit, koji tumači ulogu šarmantnog duha iz lampe, koji je veći i od samog života, Mena Masud, koji je šarmantna skitnica Aladin, Naomi Skot kao prelepa i odlučna princeza Jasmin, Marven Kenzari je moćni čarobnjak Džafar, Navid Negaban je u ulozi Sultana i mnogi drugi.

Producenti filma su Dan Li i Džonatan Ajrik, kao i Mark Plat i Kevin De La Noj kao izvršni producenti. Alen Manken napravio je muziku za film u kojoj se nalaze i nove numere inspirisane originalnim pesmama. Film je sniman u studijima u Londonu kao i u delovima prelepe jordanske pustinje, a talentovani i kreativni tim oživeo je grad Agrabu, među kojima su direktor fotografije Alen Stjuart, scenograf Džema Džekson i kostimograf Majkl Vilkinson.

Jedan od najomiljenijih Diznijevih filmova, u novom ruhu, u naše bioskope stiže 23. maja 2019. godine, u 2D i 3D varijanti i titlovano i sinhronizovano na naš jezik.

Titlovani trejler filma možete pogledati putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=2Q5d9b3SYdg

Sinhronizovani trejler filma možete pogledati putem linka: https://www.youtube.com/watch?v=XPwpVv2iGVQ

Nema komentara.

Scroll To Top