Mona-rana rezervacija leto 2019
Naslovna » Kultura » Filmovi » PRVI TREJLER ZA DOMAĆI FILM “EKIPA”

PRVI TREJLER ZA DOMAĆI FILM “EKIPA”

RVI TREJLER ZA DOMAĆI FILM “EKIPA”
Film nastao iz velike ljubavi prema fudbalu u bioskopima od jeseni 2019.
Jesen 2019. je rezervisana za domaću krimi komediju “Ekipa“, koja donosi priču o ljubavi prema fudbalu i večitim rivalima Partizanu i Crvenoj Zvezdi.

U centru priče se nalazi as Partizana, fudbaler Stevanović, kojeg glumi Rade Čosić, ujedno u scenarista ovog filma. Motiv za nastanak ove priče, Ćosić je pronašao u sopstvenim treninzima u Partizanu i ljubavi prema fudbalu. Režiju potpisuje Marko Sopić, koji je i sam veliki ljubitelj fudbala i legendarnog fudbalera Dragana Mancea.

Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvezdu sreću se silom prilika za vreme derbija. To veče, jedna torba puna para, mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji. 

“Snimali smo na pravom derbiju, sve što se događa na utakmici je autentično, glumci igraju sa kamerama na glavama i sve je realno. Mi smo se odlučili na taj potez iz više razloga, a najvažniji je da publika doživi atmosferu stadiona u bioskopu,“ rekao je scenarista i glumac Rade Ćosić dodajući „Ovo je komedija sa elementima krimi priče Holivuda, najviše nas porede sa filmom Sneč (Snatch 2000).“

Film je okupio poznatu ekipu glumaca među kojima su Andrija Milošević, Rade Ćosić, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Sergej Trfunović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović i drugi. Specijalni gosti filma su Saša Ilić, Đorđe Pantić, Dragan Ćirić i Ivan Tomić.

Premijera filma „Ekipa“ planirana je za jesen 2019. godine.

Nema komentara.

Scroll To Top