nutrinobebe
mladiizvidjaci – hotel Javor
Naslovna » Dešavanja » PRVI TREJLER ZA SINHRONIZOVANU AVANTURU “TAJNI AGENT MJAU”

PRVI TREJLER ZA SINHRONIZOVANU AVANTURU “TAJNI AGENT MJAU”

Animirana komedija “Tajni agent Mjau” od 27. juna u bioskopima 
 Oni čine neobičnu, na prvi pogled nespojivu družinu. Četiri luckasta antiheroja odabrala su glavnog među njima da ih vodi u opasnu misiju – razmaženu kućnu macu.
Ova, ukratko opisana animirana avantura kreirana od strane nemačkih scenarista i reditelja, braće Kristofa i Volfganga Launštajna “Tajni agent Mjau” naći će se u redovnoj bioskopskoj distribuciji od 27. juna.

Mala, narandžasta bucmasta maca veruje da je začarano dete. Ona živi poput princeze i dobija sve što poželi, jer gazdarica Rosalinda ju je razmazila poput deteta. Međutim, njena špijunska avantura počinje kada po nalogu Rosalindinog zloćudnog brata biva ubačena u nepoznati svet, u kom je prisiljena da se udruži sa još tri životinje: uplašenim psom, neurotičnim petlom i magarcem, koji se pretvara da je zebra.

Avantura bazirana na jednoj od bajki braće Grim „Bremenski muzikanti“ je priča koja kroz zabavan prikaz govori o tome kako prijateljstvo i osećaj pripadnosti mogu prevazići sve prepreke. Ona obiluje verbalnim gegovima, akcijama i avanturama, nudeći veliku zabavu za celu porodicu.

Kreatori ove priče, braća Launštajn dobili su 1990. godine nagardu Oskar za svoju kratku animaciju pod imenom “Balance.”

U NASTAVKU MEJLA MOŽETE POGLEDATI PRVI TREJLER ZA SINHRONIZOVANU ANIMIRANU AVANTURU “TAJNI AGENT MJAU”

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top