Naslovna » Kultura » Filmovi » “Sa tatom na proputovanju”-2i film

“Sa tatom na proputovanju”-2i film

OD 6. SEPTEMBRA U BIOSKOPIMA
Nakon srčanog udara, svetski poznati glumac koji pati od alkoholizma primoran je da putuje preko cele države kako bi prisustvovao venčanju svoje ćerke. U ovu neobičnu avanturu upušta se sa otuđenim sinom, sa kojim godinama nije u kontaktu zbog prevelikih razlika, a koji je čaki svedočio protiv oca na parnici za razvod braka. Ipak kako bi prisustvovao na svadbi svoje ćerke, miljenice, pristaje na ovaj put. „S tatom na proputovanju“ je crna komedija o odnosu između oca i sina koji od potpune suprotnosti karaktera dolaze do zaključka da su puno sličniji nego što su mislili.

Sa tatom i sinom na proputovanju (An Actor Prepares) je film koji prikayuje dva snažna karaktera u krajnje komičnom obračunu. Kako se film odvija, a avantura postaje sve ozbiljnija, tata i sin postaju sve blizi, i sličniji nego što su mogli da zamisle.

U filmu glavne uloge tumače Džeremi Ajrons, Metju Modin i Džek Hjuston. Reditelj filma je Stiv Klark. Film je premijerno prikazan u Americi 2018.

Film se od četvrtak 6.9. prikazuje u bioskopima KC Lazarevac, Kruševac, Kovin, Bačka Palanka, Vrnjačka banja, bioskopu Art Kolarac, Aleksandar Lifka u Subotici, bioskopu Cinestar Novi Sad, Cinema 213 i Cadmus Budva.

Trejler filma

Nema komentara.

Scroll To Top