Mona-Letnje osveženje
Naslovna » Dešavanja » Nastavak nemačke hit tinejdž komedije “Škola do bola” stiže u bioskope-2i Film

Nastavak nemačke hit tinejdž komedije “Škola do bola” stiže u bioskope-2i Film

 

U BIOSKOPE STIŽE URNEBESAN NASTAVAK NEMAČKE TINEJDŽ KOMEDIJE„ŠKOLA DO BOLA“ U BIOSKOPIMA OD 12. JULA
Okupi društvo i pravo u bioskop! Tamo te čeka najluđa ekipa Gete škole koja u urnebesnoj komediji „Škola do bola“ pokušava da položi maturu! Kakve probleme će zadati i sebi i profesorima pogledaj u bioskopima od 12.7 u 2i Film
distribuciji!
U nastavku trilogije „J… se, profesore“, reditelja Bora Dagtekin pažnja je posvećena maturantima, i pitanjima nasilja, migracije i jezičke sposobnosti među tinejdžerima.
Čuveni nastavnik Zeki Miler (Elias M’Barek) je odlučio da koliko god bilo mučno njegovo „odeljenje malih čudovišta“ koje pravi više problema nego ikad, ipak položi maturu. Nažalost, klinci u njegovom haotičnom razredu, posebno Šantal (Jela Hase), Danger (Maks fon der Greben) i Zejnep (Gizem Emre), jednostavno ništa ne kapiraju i ne žele da uče. Tačnije, savetnik u informacionom centru za odabir karijere je upravo srušio njhove snove o budućnosti, pa njihova frustracija dostiže novi nivo, a tinejdžeri upadaju u još više nevolja. Kako će gospodin Miler uspeti da motiviše tinejdžere i ko će položiti maturu, kada ne može da računa ni na pomoć direktora u školi koja ima najgore rezultate u državi? U borbi protiv nasilja će mu pomoći novajlija Bigi Enzberger (Sandra Huler).
U bioskope stiže jedan od najluđih tinejdžerskih filmova, koji je nadmašio sva očekivanja na blagajnama u prva dva dela trilogije „J… se, profesore“. Nakon teških maturskih i prijemnih ispita, naši tinejdžeri će zagrejati stolicu ali ovoga puta u bioskopu gde ih uz bioskopsku
ulaznicu čeka velika porcija smeha!
Film se od četvrtka 12. jula može pogledati u svim Cineplexx I Cinestar bioskopima, kao i u Kulturnim centrima Lazarevac, krusevac, Kvart Kraljevo, Vrnjačka banja, bioskopu Art Kolarac i Cadmus Budva u distribuciji 2i Film Srbija.

Nema komentara.

Scroll To Top