nutrinobebe
mladiizvidjaci – hotel Javor
Naslovna » Aktuelno » Slikaj se sa muralom, osvoji karte-MCF

Slikaj se sa muralom, osvoji karte-MCF

FOTOGRAFIŠI SE SA MURALOM I OSVOJI KARTE ZA FILM  „X-MEN:MRAČNI FENIKS

U NAJBLIŽEM CINEPLEXX BIOSKOPU

Mural glavne junakinja filma „X-Men Mračni feniks“ Džin Grej osvanuo je u Skejt parku na Novom Beogradu, a poznati beogradski umetnik Marko Ćulum je njegov tvorac. Fanovi franšize o čuvenoj porodici mutanata imaju mogućnost da osvoje besplatne karte za ovaj film u bilo kojem Cineplexx bioskopu svake nedelje do 19 juna, tako što će se fotografisati s muralom i objaviti na svom Instagram profilu.

Bioskopski hit „X-Men Mračni feniks“ uveliko privlači ljubitelje akcije i avanture čiji 3D prikaz stvara osećaj kao da je gledalac i sam deo porodice X-Men-a.

Poslednji nastavak franšize okrenuo se voljenoj junakinji, crvenokosoj superherojini Džin Grej i njenoj transformacija od talentovane mutantkinje u najmoćniju snagu univerzuma, a reditelj filma Sajmon Kinberg glavnu ulogu poverio je mladoj engleskoj glumicic Sofi Tarner.

Dugogodišnji ljubitelj stripa, reditelj Kinberg osećao je potrebu da, na velikom platnu ispriča priču o Mračnom Feniksu na način koji bi istinski opravdao nasleđe vredno poštovanja.

U svojoj osnovi ovo je emotivne priče o podeljenom identitetu heroja, o ženi koja se bori sa spstvenim demonima i jedinom ljubavlju  – svojom porodicom. X-Men porodica je jedina koja može da spase dušu Džin Grej, kao i čitav svet.

Ovaj nastavak je veoma drugačiji od predhodnih X-Men filmova,” rekao je Kinberg i dodao “materijal je drugačiji od X-Men stripova koji su nas privlačili u prošlosti. Psihološki je složeniji i emotivno nestabilniji. Emocije su vidljivije nego u drugim X-Men delovima.”

Cineplexx Srbija i MCF MegaCom Film  poklanjaju za 3 najkreativnije fotografije dve karte u najbližem Cineplexx bioskopu.

Svoju fotografiju sa muralom postavite na vaš Instagram profil (neophdno je da profil bude javan) i tagujte @megacomfilm i @Cineplexxrs, zajedno sa #MracniFeniks #Xmenmovies.

Fotografija sa muralom koja ima najviše lajkova osvojiće pored karata i originalan poster iz filma koji su potpisali glumci. Ova fotografija biće objavljena 19. jun na Instagram stranici Cineplexx Srbija.

Film “X-Men: Mračni Feniks” u redovnoj bioskopskoj distribuciji je od 6. juna.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top