Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Aktuelno » Spajdermen ruši rekorde na svetskim i domaćim blagajnama!

Spajdermen ruši rekorde na svetskim i domaćim blagajnama!

Spajdermen ruši rekorde na svetskim i domaćim blagajnama!
Najbolje otvaranje jednog Spajdermen filma!
Najnoviji Marvelov spektakl „Spajdermen: Put bez povratka” proteklog vikenda apsolutno je zavladao svim svetskim i domaćim bioskopima!

Tokom vikenda zaradio je više od 250 miliona dolara od prodaje karata u Severnoj Americi i ostvario treće najbolje otvaranje svih vremena, iza blokbastera „Osvetnici: Kraj igre“ i „ Osvetnici: Rat beskraja”.„Spajdermen: Put bez povratka“ osvojio je i blagajne širom sveta, prikupivši 334,2 miliona dolara sa više od 60 prekookeanskih tržišta – uključujući Zapadnu Evropu (113 miliona dolara), Latinsku Ameriku (79,5 miliona dolara) i Aziju (74 miliona dolara) – za globalni ulov veći od 587 miliona dolara.

Srbija nije ostala izuzeta od spajdermanije obzirom da je  i ovde ostvaren zavidan rezultat –  film je u prva četiri dana prikazivanja pogledalo više od 40 hiljada gledalaca što je najbolji rezultat otvaranja jednog Spajdermen filma i jedan od najboljih rezultata otvaranja filmova o superjunacima.

Spajdermen: Put bez povratka“ je treće poglavlje ciklusa filmova o Spajdermenu. Boreći se sa komplikacijama javnog identiteta, Piter (Tom Holand) traži od doktora Strejndža (Benedikt Kamberbač) da iskoristi svoju magiju i da vrati Piterovo ime u tajnost, dopuštajući na kraju Spajdijevim neprijateljima iz drugih realnosti (tj. prethodnih adaptacija) da se probiju kroz multiverzum. Piter će morati da savlada svoj najveći izazov do sada, koji ne samo da će promeniti njegovu budućnost već i budućnost čitavog Multiverzuma.

Reakcije gledalaca i kritičara su izvanredne čemu svedoče i visoke ocene koje ovaj blokbuster ima na uglednim filmskim stranicama!

Fanovi će biti u prilici da na velikom platnu vide Doktora Oktopusa (Alfred Molina), Zelenog Goblina (Vilijem Defo), Elektra (Džejmi Foks), Sendmena (Tomas Hejden Čerč) i Lizarda (Ris Evans) – koje sve igraju njihovi originalni glumci.

U objavi na Instagramu, Holand se zahvalio gledaocima bioskopa: „Vi ste ovo omogućili. Vaša ljubav i podrška mi znače najviše na svetu“, napisao je u subotu. „Hvala, hvala, hvala, i ako još niste videli Spajdermena, nema povratka kući… srećan Božić i znate šta da radite.“

Najbolji Spajdermen do sada se ne propušta – nabavite vaše ulaznice na vreme!

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top