Mona Wellness priča u dvoje
Naslovna » Obrazovanje » Privatno obrazovanje » Privatne srednje škole » Srednja umetnička škola Artimedia – Beograd

Srednja umetnička škola Artimedia – Beograd

Srednja umetnička škola Artimedia

Adresa: Orfelinova 57, 11000 Beograd
Telefon: 011/30-66-369
Website: artimedia.edu.rs
Email: [email protected]

ARTIMEDIA je četvorogodišnja srednja škola verifikovana od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije 2010. godine, pod brojem 022-05-00096/2009-03.

Srednja škola ARTIMEDIA je profilisala svoj obrazovno-vaspitni rad u okviru četiri potpuno novaobrazovna profila čime je postigla ekskluzivnost i originalnost u domenu programa i koncepcije škole u Srbiji i celoj jugoistočnoj Evropi:

  • Saradnik u digitalnim medijima
  • Saradnik u dramskoj umetnosti
  • Saradnik u muzičkoj umetnosti
  • Novinar saradnik

Srednja škola Artimedia je jedinstvena škola za umetnike na ovim prostorima koja se zalaže za razvoj i unapređenje obrazovanja. Ova edukativna ustanova neguje i promoviše pozitivne vrednosti u društvu. Artimedia veruje da bi obrazovanje mladih trebalo da bude na prvom mestu i zato svi zajedno kao društvo, moramo da ulažemo u njega, jer je to zapravo ulaganje u budućnost.

Takođe verujemo da naša škola za umetnike kao neko ko ulaže u obrazovanje, ima dužnost da unapredi njegov sistem. Zato konstantno i unosimo programske inovacije (online nastava kao poslednja u nizu novosti).

Na taj način želimo učenicima da obezbedimo nove stručne kvalifikacije koje su prepoznate na savremenom tržištu rada. Uz to, kroz takvo školovanje našim učenicima omogućavamo da prate trendove razvoja celokupnog društva.

Škola za umetnike Artimedia nastoji da mladima pruži stalnu podršku u njihovom radu, stvaralaštvu i daljem obrazovanju. Iz tog razloga svakodnevno tragamo za novim modelima kojima ćemo motivisati mlade da nastave sa obrazovanjem kako u zemlji tako i u inostranstvu kroz besplatne studije.

Nazad na privatne srednje škole

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top