nutrinobebe
Leto u Moni 2019
Naslovna » Dešavanja » SRPSKO – HRVATSKI STAND UP SHOW “SUSJEDI IZ KOMŠILUKA” 21. JUNA U JAZZ KANTINI LISABON

SRPSKO – HRVATSKI STAND UP SHOW “SUSJEDI IZ KOMŠILUKA” 21. JUNA U JAZZ KANTINI LISABON

SRPSKO – HRVATSKI STAND UP SHOW “SUSJEDI IZ KOMŠILUKA”  21. JUNA
U JAZZ KANTINI LISABON

Za sve jugonostalgičare, Titove pionire i pionirke i ostale ljubitelje humora fenomenalno veče stand-up komedije “Susjedi iz komšiluka” biće održano 21. juna s početkom u 21h u Jazz kantini Lisabon u Kombank Dvorani.

 

Beogradskoj publici  predstaviće se dvojica najpoznatjih hrvatskih komičara Peđa Bajović i Zvonko Kožić. Pričaće o traumama iz detinjstva, traumama sa komšilukom i drugim veselim temama iz svakodnevnice naroda i narodnosti iz bivše SFRJ.  

 

Gost večeri biće stand up komičarka i glumica Ana Poznanović koja će braniti boje srpske zastave i zagrevati publiku pričama koje njen psihijatar više ne želi da sluša.

O KOMIČARIMA
 

Peđa Bajović jedan je od pokretača stand-up komedije u ovom delu sveta. U svojoj karijeri obišao je više od dvadeset zemalja sveta i stotine gradova. Prvi je regionalni stand-up komičar koji je nastupio na jednom međunarodnom takmičenju – Seattle International Comedy Competition 2012, a 2016. godine ušao je u finale svetskog takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju. Njegovi nastupi na engleskom jeziku još uvek nalaze svoje mesto u programu televizijskog kanala Comedy Central Extra. 
Zvonko Kožić, rođen u Zagrebu jednog jesenjeg četvrtka. Od malih nogu zaljubljen u crtane filmove ili crtani film, jer je u njegovo vreme prikazivao jedan dnevno. Majka ga stalno ispituje kad će se uozbiljiti, pa se on počeo baviti stand-up komedijom kako bi ona ozbiljno shvatila da se nikad neće uozbiljiti. Karijeru stand-up komičara započeo u Studiju Smijeha. U zadnjih 10 godina nastupao je na regionalnimfestivalima i uspešno vodi nekoliko stand-up programa u Zagrebu. 
Ana Poznanović, stand up komičarka i glumica iz Beograda. Poznata kao veliki borac za prava žena sa malim grudima. Igra u hit komediji „Ako sam žena, nisam konj“. Vozi bicikl i do sad je niko nije zgazio, a mogao je. I želeo je.

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKET VISION-A.

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top