Mona-- mart u dvoje
Naslovna » Deca sa smetnjama » Saveti roditeljima » Šta sa decom za raspust?

Šta sa decom za raspust?

sta-sa-decom-za-raspust

Zajednički izleti mogu biti edukativni za decu, a ujedno su zabavni i roditeljima i deci. Eto ideje za vikende. Boravak u prirodi uvek donosi dobro raspoloženje.

Letnji raspust je vreme da se okušate u mnogim društvenim igrama i sportskim aktivnostima. Na taj način će svako zajednički provedeno popodne biti ispunjeno i kreativno. Svi znamo kakav smeh i žagor zavladaju kada deca pobeđuju roditelje u društvenim ili sportskim igrama.

Ukoliko niste u mogućnosti da idete na godišnji odmor ili omogućite deci odlazak na more, dobro bi bilo da se raspitate postoje li kakve organizovane aktivnosti ili radionice za decu u koje ih možete uključiti. Često su takve radionice besplatne i sprovode se u većini gradova.

Boravak na bazenima i kupalištima je odlična zabava za čitavu porodicu. Ujedno, to je prilika za boravak na suncu i plivanje.

Vožnja bicikla ili rolera može biti pravo uživanje za celu porodicu.

Za one koji ostaju u Beogradu i raspust im je predugačak odlično rešenje predstavljaju gradski produženi boravci, koji su privatni i plaćaju se, ali je detetu organozovan čitav dan, u radionicama, obilascima, izradama razlićitih tematskih sadržaja, kupanju ( neki imaju bazene). U ovakvim boravcima, roditelji nisu u obavezi dete upisivati u trajanju od čitavog meseca, već može i po nekoliko dana, ili po želji.

Pored ovakvih boravaka, postoje i sportski kampovi, koji su takođe veoma zanimljiv izbor, zbog upotpunjenosti dana, i raznih sportskih aktivnosti.

Beograd

U Beogradu je otvoren Muzej iluzija, prema atraktivnoj svetskoj franšizi. Fascinantni svet iluzija napravljen je tako da poljulja poverenje u čula i zabavi um. Otvoren je Narodni Muzej, a Muzej Vuka i Dositeja takođe je uvek popularan za obilazak dece.

Sekretarijat za sport i omladinu pripremio je bogat sportski i edukativni program za sve mlade koji preko leta ostanu u Beogradu.

Besplatni programi za mlade ( podela završena)

Na našem portalu uvek pratite rubriku DEŠAVANJA, koja se tiče svih trenutnih aktualnih dešavanja u gradu, kao što su radionice, predstave, kao i objavu svih aktuelnih filmova.

Svakog dana tokom leta u 19:30 časova možete gledati pozorišne predstave za decu. Organizator je Teatar na Savi, čije predstave tokom leta objavljujemo iz nedelje u nedelju. Veliki broj pozorišnih predstava sa najpoznatijim dečijim junacima. Za sve ostale događaje ćemo vas blagovremeno obaveštavati.

Novi Sad

Obrazovne programe mogu birati na Novosadskom dečijem letu

Nema komentara.

Scroll To Top