Javor-Zimske carolije
Naslovna » Porodica » Šta sa decom za raspust?

Šta sa decom za raspust?

sta-sa-decom-za-raspust

Zajednički izleti mogu biti edukativni za decu, a ujedno su zabavni i roditeljima i deci. Eto ideje za vikende. Boravak u prirodi uvek donosi dobro raspoloženje.

Letnji raspust je vreme da se okušate u mnogim društvenim igrama i sportskim aktivnostima. Na taj način će svako zajednički provedeno popodne biti ispunjeno i kreativno. Svi znamo kakav smeh i žagor zavladaju kada deca pobeđuju roditelje u društvenim ili sportskim igrama.

Ukoliko niste u mogućnosti da idete na godišnji odmor ili omogućite deci odlazak na more, dobro bi bilo da se raspitate postoje li kakve organizovane aktivnosti ili radionice za decu u koje ih možete uključiti. Često su takve radionice besplatne i sprovode se u većini gradova.

Boravak na bazenima i kupalištima je odlična zabava za čitavu porodicu. Ujedno, to je prilika za boravak na suncu i plivanje.

Vožnja bicikla ili rolera može biti pravo uživanje za celu porodicu.

Za one koji ostaju u Beogradu i raspust im je predugačak odlično rešenje predstavljaju gradski produženi boravci, koji su privatni i plaćaju se, ali je detetu organozovan čitav dan, u radionicama, obilascima, izradama razlićitih tematskih sadržaja, kupanju ( neki imaju bazene). U ovakvim boravcima, roditelji nisu u obavezi dete upisivati u trajanju od čitavog meseca, već može i po nekoliko dana, ili po želji.

Pored ovakvih boravaka, postoje i kampovi za decu, koji su takođe veoma zanimljiv izbor, zbog upotpunjenosti dana, i raznih sportskih aktivnosti.

Beograd

U Beogradu je aktuelan i radi tokom cele godine Muzej iluzija, prema atraktivnoj svetskoj franšizi. Fascinantni svet iluzija napravljen je tako da poljulja poverenje u čula i zabavi um. Otvoren je za posetioce Narodni Muzej, a Muzej Vuka i Dositeja takođe je uvek popularan za obilazak dece. Ada Ciganlija je uvek aktuelna i puna dešavanja tokom leta. Javni akvarijum i tropikarijum Beograd je mesto koje sa decom ne smete zaobići.

Sekretarijat za sport i omladinu pripremio je bogat sportski i edukativni program za sve mlade koji preko leta ostanu u Beogradu.

Besplatni programi za mlade ( podela završena)

Na našem portalu uvek pratite rubriku DEŠAVANJA, koja se tiče svih trenutnih aktualnih dešavanja u gradu, kao što su radionice, predstave, kao i objavu svih aktuelnih filmova.

Svakog dana tokom leta u 19:30 časova možete gledati pozorišne predstave za decu. Organizator je Teatar na Savi, čije predstave tokom leta objavljujemo iz nedelje u nedelju. Veliki broj pozorišnih predstava sa najpoznatijim dečijim junacima. Za sve ostale događaje ćemo vas blagovremeno obaveštavati.

Novi Sad

Obrazovne programe možete birati na Novosadskom dečijem letu

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top