Gimnastika-Pobednik
Innternational Health
Mona-Welness_spaodmor
Naslovna » Dešavanja » STAND UP SPECIJAL DARKA MITROVIĆA “NIČIJA BUDALA” 15. DECEMBRA U VELIKOJ SALI KOMBANK DVORANE

STAND UP SPECIJAL DARKA MITROVIĆA “NIČIJA BUDALA” 15. DECEMBRA U VELIKOJ SALI KOMBANK DVORANE

 

 

STAND UP SPECIJAL DARKA MITROVIĆA “NIČIJA BUDALA” 15. DECEMBRA U VELIKOJ SALI KOMBANK DVORANE

 

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA EVENTIMA

 

Nakon ogromnog uspeha koji je Darko Mitrović doživeo sa prethodnim stand up nastupom u rasprodatoj Kombank dvorani, imamo priliku da ga ponovo gledamo sa sasvim svežim materijalom u novom stand up-u NIČIJA BUDALA i to na velikoj pozornici.

Omiljeni beogradski radio voditelj i komičar će se ovaj put pred publikom pojaviti sa sasvim novim tekstom, na kojem je radio , kako kaže, čitav svoj život.

Kako će sve to biti upakovano u samo 75 minuta, koliko će i trajati njegov nastup, predlažemo da razgibate vilične kosti, jer vam osmeh sigurno neće silaziti sa lica.

 

Ovaj, trenutno najpopularniji stand up komičar u Srbiji je poznat po veoma britkom, surovom, a ponekad i mračnom humoru u kojem ne štedi nikoga, a ponajmanje ljude koje voli. Od samog početka očekujte direktne udarce u glavu. Okolišanje mu nikad nije išlo od ruke.

 

Naravno da će se osvrnuti i na politički život, jer on bez toga jednostavno ne može. On je hronični kritičar društva, neumorni borac protiv nepravde, Snežin muž, Nemanjin otac i filozof današnjice, koji humor koristi kao ubojito oružje.

Kao specijalni gost pojaviće se radijska legenda, pilot, disk džokej i čovek koji prkosi zakonima akcije i reakcije, Zoran Modli.

 

Karte su u prodaji na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Eventima.

 

 

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top