Mona-rana rezervacija leto 2019
Naslovna » Kultura » Filmovi » Stopalići – Blitz Film

Stopalići – Blitz Film

UPOZNAJTE JETIJE U NOVOM ANIMIRANOM FILMU “ STOPALIĆI”

Animirana pustolovina za sve uzraste sa zvezdanom glumačkom postavom i originalnom muzikom , „Stopalići”, okreće mit naglavačke kada pametni mladi jeti pronalazi nešto što misli da ne postoji – čoveka.

Vest o Stopalićima uznemiruje ovu jednostavnu zajednicu jetija i tera ih da se zapitaju šta još postoji u velikom svetu izvan njihovog snežnog sela u novoj priči o prijateljstvu, hrabrosti i radosti otkrivanja.

U filmu „Stopalići” glume Channing Tatum kao jeti Migo i James Corden kao stopalić, Persi.

Šta ako nešto što mislite da ne postoji, misli da VI ne postojite?

Šta ako su legende o divovskim jetijima istinite – o njihovoj gustoj dlaci, gromkom glasu i ogromnim stopalima – poput priča koje oni pričaju o nama…samo obratno. Za njih mi smo bezdlake male zveri s kreštavim glasom i neverovatno malim stopalima. I nepostojimo. Tj. dok jedan jeti ne ugleda čoveka svojim očima i počne da veruje.

To je velika ideja na kojoj su nastali „Stopalići,” vesela, duhovita, porodična avantura smeštena u snegom zavejanom svetu iznad oblaka, koja počinje kada se čovek po imenu Persi sretne licem u lice s jetijem po imenu Migo. Ovaj neverovatni susret početak je neočekivanog putovanja koje će otvoriti njihova srca, naterati ih da preispitaju svoj način razmišljanja i pokazati im da u životu postoji više od onog što su mislili da postoji.

Pogledajte i trejler za film

Film STOPALIĆI u vioskope dolazi 27.09.

Pogledajte i druge naslove u produkciji Blitz Filma.

Nema komentara.

Scroll To Top