Mona-Letnje osveženje
Naslovna » Dešavanja » “Ti juriš” u bioskopima-Blitz film

“Ti juriš” u bioskopima-Blitz film

 

TI JURIŠ! OD SUTRA U BIOSKOPIMA

 

Svake godine mjesec dana pet vrlo kompetitivnih prijatelja igra igru šugice  koju su započeli još u prvom razredu. Kako bi održali svoju mladost i prijateljstvo, rizikuju živote, poslove i odnose uz borbeni poklič: „Ti juriš!”

Ove godine se igra podudara s venčanjem jedinog neporaženog igrača, što bi ga moglo konačno učiniti lakom metom. Ipak, on zna da oni dolaze…i spreman je.

Bazirana  na istinitoj priči, komedija kompanije New Line Cinema „Ti juriš!” pokazuje koliko daleko su neki ljudi spremni da idu  kako bi pobedili.

Iako Hugi, Kalahan, Sejbl, Čili i Džeri žive u različitim gradovima i život ih je prilično promenio, jedno se nikada ne menja: snažno prijateljstvo i osećaj da su tu jedan za drugoga bez obzira na sve. Čak i ako to znači sramoćenje sebe ili svojih prijatelja jednom godišnje. Ta sveta istina tera prijatelje da pokušavaju nadmudriti jedan drugoga svakog juns u godini zbog druge svete istine: uopšte nije lepo  kada loviš.

Ove godine Džeri se ženi na zadnji dan meseca juna i momci  imaju samo 63 sati da ga ulove. A ima li većeg poniženja od toga da budete ulovljeni na vlastitom venčanju? Film TI JURIŠ! U bioskopima možete da pogledate od sutra a u distribuciji Blitz Filma.

 

Link ka trejleru:

script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js">

Nema komentara.

Scroll To Top